Haber 16

1 Nisan şaka önerileri

Tüm dünyada bir simge haline gelmiş olan 1 Nisan’da arkadaşlarınızı şakalayarak hem siz hem de onları eğlendirebilirisiniz…

1 Nisan şaka önerileri
  • Gündem / Son Dakika
  • 01 Nisan 2011
  • 1 Nisan şaka önerileri için yorumlar kapalı
  • 251 KEZ OKUNDU

Tüm dünyada bir simge haline gelmiş olan 1 Nisan’da arkadaşlarınızı şakalayarak hem siz hem de onları eğlendirebilirisiniz. Sonuçta, insanların birbirlerine şakalar yapıp eğlendiği bir gün bugün. Eskiden her öğretmenin çıkarın kağıtları diyerek ani sınav şakası yaptığı 1 Nisan, teknolojinin gelişmesiyle birlikte şaka yönteemleri de çağa ayak uydurdu: Teknolojik şalalar….


Artık iş yaşamı ofisler ve bilgiler etrafında döndüğü için, arkadaşınıza şaka yapmanın en iyi yolu bu önemli noktaları kullanmak.


Herkesin şakalara karşı pür dikkat olduğu 1 Nisan’da arkadaşınızın bilgisayarınızı programlar ya da bazı ufak ipuçlarını kullanarak bozulmuş gibi gösterebilirsiniz.


Klavye Şakası


1 Nisan’da arkadaşınıza yapabileceğiniz en kolay şaka onun klavyesindeki tuşları değiştirmek. Bunun için sabah ofise biraz daha erken gelmeniz lazım.


Bir tornavida sayesinde klavyeden istediğiniz tuşları söküp yerlerini değiştirebilirsiniz. Ancak bu şaka bazı klavyelerin bir daha çalışmamasına neden olabilir. Özellikle taşınabilir bilgisayarlarda hiç denemeyin.


Tuşları söküp, onlarla klavye üzerinde istediğiniz cümleleri yazabilirsiniz. Arkadaşınızın adı ya da başka mesajları da böyle vermek mümkün.


Kırılmış Ekran Şakası


Arkadaşınıza yapabileceğiniz bir diğer basit şaka ise onun ekranını kırılmış gibi göstermek. Bunu özel bir ekran koruyucu ya da kırılmış ekran resimleriyle yapabilirsiniz.


Arkadaşınız masasından kalktığı zaman ekran koruyucuyu devreye sokarak ekranı kırılmış sanarak oldukça sinirlenecektir

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ