Haber 16

14 Temmuz Gazete Başlıkları

Türkiye’nin önde gelen siyaset, ekonomi ve spor gazetelerinin manşet haberleri…

  • Dünya / Son Dakika
  • 14 Temmuz 2009
  • 14 Temmuz Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 445 KEZ OKUNDU



İşte Akman’ın gizli belgesi
Zahid Akman’ın değiştirdiği belgenin aslını bulduk. Akman’ın çıkardığı bölümde şu not var: “Hakkındaki dava nedeniyle ‘Einreşsebedenken (ülkeye girişi sakıncalı)



Türkiye yeni enerji aktörü
Hazar ve Ortadoğu bölgesindeki doğalgazın Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşınmasını öngören Nabucco Anlaşması Ankara’da imzalandı. Türkiye artık Avrupa’nın en önemli enerji aktörlerinden biri.




ÖSS’de gerçek sonuç
Görüşler ortak: Pansuman tedaviden artık vazgeçilsin. Adaletsizlikler gözden geçirilmeli. Başarısız olan öğrenci değil, Milli Eğitim’in kendisi



Yüzyılın imzası

Ankara’da tarihi adım. 8 milyar euroluk Nabucco Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin hükümetlerarasıı anlaşması dün törenle imzalandı.



Fıkra gibi olay
Avukat L.K. Gölbaşı’ndaki bürosuna 1993’te ölen babasının bir fotoğrafını çerçeveletip astı. İşgüzarın biri “Avukat bürosuna Atatürk’ün yanına Apo’nun fotoğrafını asmış” diye ihbarda bulundu. Polis büroyu bastı, savcılık avukat hakkında terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla soruşturma açtı.




İşsizlik Fonu kriz mağduru
Bu da İşsizlik Fonu’nun “kriz fonu”na dönüşen gece yarısı yasası… Çankaya’nın onayladığı yasaya göre, fon gelirinden işverene sigorta prim desteği sağlanacak.

 

Çak Barroso
Hazar doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Nabucco Projesi’nin imzalanmasını Erdoğan ile AB Komisyonu Jose Manuel Barroso “çak” yaparak kutladı.



Sıkıntılı anlaşma

Nabucco’da imzalar atıldı ancak gazın kaynağı belirsiz. ABD de İran gazına karşı



Nabucco rüya değil gerçek     
Hazar ve Ortadoğu bölgesindeki doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Nabucco Projesi’nde, ‘dönüm noktası’ kabul edilen hükümetler arası anlaşma dün imzalandı.




Asrın rüyası gerçek oldu
Hazar ile Kafkaslar’daki doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Nabucco Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde imzalar dün Ankara’da atıldı.



Bağdat cömert, Bakü çekingen
Hazar ve Kafkas gazını Avrupa’ya taşıyacak Nabucco Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nde dün tarihi bir adım atıldı. Hükümetlerarası anlaşma “olası” tedarikçi ülkelerin desteği de alınarak boru hattının geçeceği 5 ülkenin başbakanlarınca imzalandı. Projeye en son destek de Irak’tan geldi



Kaptanınız konuşuyor
Almanya kampında Arda´nın ‘bandı´ takması için yapılan toplantıda çatlak seslerin çıkması şok etkisi yaratmıştı. Ancak daha sonra olay tatlıya bağlandı. Nasıl mı?..



Fabricio tam isabet
Brezilya’da Cruzeiro-A.Mineiro maçını izleyen sportif direktör Aykut Kocaman, Cruzeiro’nun ön liberosu Fabricio’ya hayran kaldı ve yönetimi arayıp “İşte aradığımız adam” dedi. Yönetim de “Tam yetkilisin. Kimi beğendiysen, otur konuş” karşılığını verdi


 
Haber Etiketleri: 13 Temmuz Gazete Başlıkları, 13 Temmuz Gazete Manşetleri, 13 Temmuz Gazete Haberleri, 13 Temmuz Gazeteleri, 13 Temmuz Gazate Haberleri, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ