Haber 16

17 Eylül Gazete Başlıkları

Bugünün gazete haber başlıkları 17 Eylül 2009. Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Gazetelerin manşetleri bugün, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Bugünün Gazete manşetleri, Gazete başlıkları bugün.

  • Dünya / Son Dakika
  • 17 Eylül 2009
  • 17 Eylül Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 411 KEZ OKUNDU




Zorda kalınca muhbiri açıkladı

Uyuşturucu şebekesinin lideri Habip Kanat ile ilişkisi olduğu iddiasıyla ifadeye çağrılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Kanat’ın polis muhbiri olduğunu açıkladı.



Kriz böyle daralttı
Bu yıl için yüzde 3.6 olması öngörülen daralma yüzde 6 olacak. Yılbaşında 10 milyar lira olacağı tahmin edilen bütçe açığı ise 62.8 milyar liraya çıkacak. İşsizlikte Türkiye bu yılı yüzde 14.8 ile kapatacak.



23 kişi öldü, bir mektup gitmedi
Davutpaşa faciasıyla ilgili üç memuru koruyan valilik kararına savcı bir gün içinde itiraz etti, ancak yazısı üç haftada yerine ulaşamadı



Cem yakalandı

Türkiye’de ve yurtdışında197 gündür aranan Münevver Karabulut‘un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun kaçış serüveni İstanbul’da son buldu.



Engelsiz eğitim
6 yaşındaki Sümeyye’nin doğuştan iki kolu yok. Ayaklarıyla resim yapıyor, bebeklerine elbise dikiyor. Sümeyye ilköğretime başladı. Engelsiz çocuklarla birlikte aynı sınıfta okuyor. Ama özel bir sırada oturuyor. Resim kullanmak için kullandığı ayaklarla şimdi yazı yazıyor.



Cem Garipoğlu teslim oldu

Münevver’in katil zanlısı Cem 197 gün sonra İstanbul’dan çıktı.

 

Beş yıl geri gittik

Ekonominin patronu Ali Babacan’ın dün açıkladığı ‘orta vadeli program’ Türkiye’nin ancak 2013’te geçen yılın rakamlarını yakalayacağını gösteriyor.



Soruşturma istedik
Ankara büromuzun usulsüz, hukuksuz ve yasadışı olarak dinlenmesi büyük tepkiyle karşılandı



IMF
‘siz ‘yola devam’ sinyali
Babacan ekonominin 3 yıllık yol haritasını açıkladı



5 aylık sürpriz ifade Arslan’ı şoke etti
Daha önce Narkotik Daire’de görev yapan Cem Cehdioğlu’nun önceki günkü ifadesi üzerine Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan 11 saat boyunca sorgulandı



İstihdamsız büyüme programı
Uzun süredir beklenen Orta Vadeli Program Bakan Ali Babacan tarafından dün nihayet açıklandı. Programda ekonominin bu yıl yüzde 6 küçüleceği, 2010’da yüzde 3,5 büyüyeceği tahmin edildi. Ancak programda bu iddialı büyümeye karşın istihdam konusunda aynı iyimser bakış bulunmuyor.



Farkı sen yarat
Galatasaray, UEFA Kupası yolunda ilk ciddi sınavına çıkıyor. Daum önderliğinde Şükrü Saracoğlu’nu rakiplerine dar eden Sarı-Lacivertliler, Hollanda’dan Twente’yi ağırlıyor.



Haydi rastgele
Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi‘nde temsil eden iki takımımız G.Saray ve F.Bahçe bugün ilk maçlarına çıkıyor

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ