Haber 16

19 Ağustos Gazete Başlıkları

Bugünün gazete haber başlıkları 19 Ağustos 2009.Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Gazetelerin manşetleri bugün, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Bugünün Gazete manşetleri, Gazete başlıkları bugün

  • Dünya / Son Dakika
  • 19 Ağustos 2009
  • 19 Ağustos Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 377 KEZ OKUNDU



Mehdi geliyor siz de katılın
İran‘ın ruhani lideri Hamaney yakında Mehdi’nin geleceğini belirterek Türkiye’nin de yer aldığı İslam ülkelerine “askeri güçleri birleştirme” çağrısında bulundu.



Evren yargılansın mı?
NO COMMENT
Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, “Kenan Evren darbe yaptığı için yargılanmalı mı?” sorusuna “Yorum yok” derken, kendi dönemindeki darbe girişimleri için ilginç yorumlar yaptı.

.

İşçisi de patronu da “Önce demokrasi” diyor
DİSK Genel Başkanı Çelebi: “Demokratik açılımlara ihtiyaç var”
TÜSİAD Başkanı Yalçındağ: “Yavaşlayan demokratikleşme süreci canlandırılmalı”
 



Minik Serçe’nin cesur yüreği
Erdoğan’ı telefonla arayan Sezen Aksu, “Bu sürece karşı duranlar iki cihanda lekeli” dedi.



Aileye cem baskını
3 Mart’ta başı kesilerek öldürülen liseli
Münevver Karabulut
‘un katil zanlısı olarak aranan erkek arkadaşı Cem Garipoğlu ailesinden 11 kişi dün sabah savcının emriyle evlerinden alınıp İstanbul Asayiş Müdürlüğü’ne ifade için getirildi.



2. tur Erdoğan’dan
Başbakan’ın siyasi danışmanı, milletvekili Ömer Çelik açılımın yol haritasını ilk kez anlattı. Erdoğan’ın “Ciddiyse gelsin” diyen Baykal ile Bahçeli’den randevu isteyeceği mesajını verdi.

 

“Bitirme planı Ankara’ya iade”
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Albay Dursun Çiçek’in imzaladığı öne sürülen gizli belgeyle ilgili “yetkisizlik” kararı vererek dosyayı Ankara Savcılığı’na gönderdi.

 


Çözüm demokrasi

Kürt açılımını Deniz Baykal’ın genel sekreteri olduğu SHP, 1989’da yapmıştı



Gizli açılım süreci başlatan CHP kanaat önderleriyle görüşüyor     
Hükümetin ‘demokratik açılım’ çalışmalarını eleştiren CHP, benzer bir süreç başlattı. Aydınlar ve Avrupalı sosyal demokrat siyasetçilerin ‘CHP solculuktan uzaklaşıyor’ tespitleri parti içinde etkili olurken Deniz Baykal, bu konuda somut bir adım attı.



Direnmeyin katkı verin
İçişleri Bakanı Atalay, ünlü yazar Yaşar Kemal’i önceki akşam evinde ziyaret ederek Kürt sorununun çözümüne ilişkin görüş ve önerilerini istedi. 



Hafif ticari araç konvoyuyla kaçak akaryakıt vurgunu
Doğu ve Güneydoğu sınırlarında yıllarca katırlar ve TIR’larla yapılan kaçak akarkayıt ticareti, bugünlerde son model hafif ticari araçlarla yapılıyor. Irak‘a geçen lüks araçlar, 250 litrelik benzinle Türkiye’ye geri dönüyor.
 



‘Sercan’ı alırsa Fener alır’
Üç Büyükler’in paylaşamadığı Sercan Yıldırım’ın menaceri Metin Korkmaz, FANATİK’e konuştu: “Türkiye’de başka hiçbir kulüp Bursaspor‘un istediği parayı veremez. Sercan ya Fenerbahçe‘ye gider ya da Bursaspor‘da kalır.”



Son Aslan Sercan
Cimbom, Sercan Yıldırım için 3 milyon euro’nun yanı sıra kaleci Aykut, Mehmet Güven, Volkan Yaman ve Yaser’i önerdi. Bursaspor ise 4 oyuncu arasında Nonda ve Aydın’ın yer almasını istedi. Transferin gerçekleşmesi an meselesi.


 
 
Haber Etiketleri: 19 Ağustos Gazete Başlıkları, 19 Ağustos Gazete Manşetleri, 19 Ağustos Gazete Haberleri, 19 Ağustos Gazeteleri, 19 Ağustos Gazete Haberleri,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ