Haber 16

19’luk golcü Rodrigo Kartal’da!

Golcü transferinde büyük sürprize imza atan Beşiktaş, Benfica’nın 6 milyon Avroya R. Madrid’den transfer ettiği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcüyü 1 yıllığına kiraladı. Rodrigo, gelecek vaat eden futbolcular listesinde..

19’luk golcü Rodrigo Kartal’da!
  • Son Dakika / Spor
  • 29 Ağustos 2010
  • 19’luk golcü Rodrigo Kartal’da! için yorumlar kapalı
  • 329 KEZ OKUNDU

İspanya’ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdal Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Berd Schuster’in alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica Kulübü ile masaya oturdu.


Siyah-beyazlı yöneticiler yapılan görüşme sonunda Portekiz kulübü ile futbolcunun 1 yıllığına kiralanması için anlaşma sağlandı.


Beşiktaş’ın Real Madrid’in altyapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi. Transferin gerçekleşmesinde Shuster ve Guti’nin başrolü oynadıkları da ortaya çıktı. Schuster’in Real Madrid’de görev yaptığı dönemden tanıdığı Rodrigo’nun alınması için yönetime başvurduğu, Guti’nin de yakından tanıdığı İspanyol oyuncu için önemli refarans verdiği ifade edildi.


19 yaş altı İspanya Milli Takımı’nda da oynayan Rodrigo, gelecek vaat eden fotbolcular arasında gösteriliyor. Brezilya asıllı olan İspanyol futbolcu Rodrigo, bu sezon 6 milyon avro karşılığında Real Madrid’den Benfica’ya transfer olmuştu.


Real Madrid yönetimi satış sözleşmesine koyduğu bir maddeyle Rodrigo’yu istedikleri takdirde 12 milyon avroya geri alabilecek.


İSPANYOL BASINI DA DOĞRULADI


İspanyol spor gazetesi Marca, Portekiz’in Benfica takımının Real Madrid’den transfer ettiği 19 yaşındaki Rodrigo’yu Beşiktaş’a kiraladığını yazdı.


Haberde, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Rodrigo’nun, Lizbon kentinin kulübünde forma şansı bulamayacak olmasından dolayı 1 yıllığına Beşiktaş’a kiralandığı belirtildi.


Benfica’nın Paraguaylı forvet oyuncusu Cardozo’yu satamamasından dolayı istemeyerek de olsa Rodrigo’yu kiralık vermek zorunda kaldığı kaydedildi.


Haber 7-Milliyet

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ