Haber 16

9 işçinin cesetlerine ulaşıldı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, maden ocağında meydana gelen göçükten 9 ceset çıkarıldı. Göçük altındaki diğer işçilere ulaşılmaya çaılışıyor.

9 işçinin cesetlerine ulaşıldı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, maden ocağında meydana gelen göçükten 7 ceset çıkarıldı. Göçük altındaki diğer işçilere ulaşılmaya çaılışıyor. Bu arada göçük altında kalan işçilerin belli oldu.



 

Alınan bilgiye göre, göçük altında kalan 19 kişinin isimleri şöyle: Şenol Kurt, Ali Kazan, Murat Aydın, Emir Ali Turhan, Murat Hanay, Mehmet Banbal, Seyit Ali Akduman, Mehmet Kuşoğlu, Yusuf Karaca, Erol Boran, Yunis Arıçiçek, Ramazan Baştepe, Ertuğrul Demiray, Yahya Arabozan, Erol İkiz, Muammer Aktaş, Ahmet Çetin ve Mehmet Çetin.


Göçükten şu ana kadar 9 ceset çıkarıldı. Cesetlerden ikisinin Şenol Kurt ve Ali Kazan’a ait olduğu belirlendi. Diğer 4 cesedin kimliği ise henüz tespit edilemedi.


Bölgede çalışmaları inceleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, “7 kişinin cesedine ulaşıldı, 4’ünün kimliği henüz belirlenemedi.” dedi. Dinçer, içerde kalan 13 kişiye ulaşılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Ümidimizi yitirmeden arkadaşlarımıza ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyorz.” diye konuştu.


Öte yandan, maden ocağında çalışan ve göçük altında kalan işçilerin yakınları, iyi haberler almak umuduyla endişeli bekleyişini sürdürüyor. İçerden ölüm haberi alan işçi yakınları ise büyük üzüntü yaşıyor. Baygınlık geçiren bir vatandaşa, ambulansa götürüldü. Göz yaşlarına boğulan işçi yakınlarını, diğer madenciler ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ