Haber 16

Acun bomba bir proje ile geliyor

Acun Ilıcalı yepyeni bir program ile ekranlarda olacak.

Acun bomba bir proje ile geliyor
  • Gündem / Son Dakika
  • 28 Temmuz 2012
  • Acun bomba bir proje ile geliyor için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

Ünlü yapımcı yeni sezona ‘Yetenek sizsiniz’ ile başlayacak. Daha önce olduğu gibi Hülya Avşar ve Sergen jüri koltuğunda olacak. Daha sonra ise ‘ O ses Türkiye’ ekranlara gelecek. ‘O ses Türkiye’de bilindiği gibi Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar jüri koltuğundaki ismlerdi. 1 ya da 2 ismin ayrılabileceğini belirten Acun Ilıcalı yeni Survivor’ın 2013 yılı mart ayında Filipinler’de çekileceğini belirtti.
 
Acun’un asıl sürprizi ise yıl sonuna doğru halktan insanlarla birlikte yapacağı program.. Ilıcalı, “Ne olduğunu söyleyemem, ama müthiş bir iş olacak. Son “Survivor”dan 3, 4 arkadaş da olacak bu projenin içinde. Ama o isimler de, proje de şimdilik sır” dedi.
 
Tazminat kazanırsa ne yapacak?
 
Yargı’ya intikal eden Merve Büyüksaraç konusunu da sorduk Acun’a… Büyüksaraç için “Süper yalancı” diyen Ilıcalı, şunları söyledi:
 
“Söylediği her şey yalan. 22 milyon yatırdığım bir programı yarışmacılara gizli gizli yiyecek vererek tehlikeye atacak kadar aptal mıyım? Mahkeme sonunda görecek insanlar yalancının, iftiracının kim olduğunu? Ondan alacağım tazminatı İşitme Engelliler Vakfı’na bağışlayacağım. İnsan sarrafıyım. En fazla yüzde 10’dur yanılma payım, ama Merve’de yanıldım.”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ