Haber 16

AKP’li Elitaş, CHP liderine sert konuştu

Siyasetçilerin dili fena bozuldu. Kılıçdaroğlu’nun fitilini ateşlediği hakaret yüklü konuşmalara AK Parti…

AKP’li  Elitaş, CHP liderine sert konuştu
  • Gündem / Son Dakika
  • 29 Nisan 2011
  • AKP’li Elitaş, CHP liderine sert konuştu için yorumlar kapalı
  • 260 KEZ OKUNDU


Siyasetçilerin dili fena bozuldu. Kılıçdaroğlu’nun fitilini ateşlediği hakaret yüklü konuşmalara AK Parti kurmayları da katıldı. Erdoğan’a “hergele ve angus” imasında bulunan Kılıçdaroğlu’na AK Partili Elitaş, ağır sözlerle yüklendi.


“KÜFÜRBAZI YANINDA DOLAŞTIRIRSAN OLURSUN HERGELE”


AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ”Kılıçdaroğlu ya çok cahil, ana ile ayağın ayrımını bilmiyor ya da Oktay Ekşi’den ders almış. Atalar ne söylemiş, (Alim ile sohbet edersen alırsın mertebe, küfürbazı yanında dolaştırırsan olursun hergele)” dedi.


AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, milletvekili adayı Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır ve Mehmet Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri’nin Felahiye ilçesine gitti.


Elitaş, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan hakkındaki sözlerini eleştirdi. Elitaş, şunları söyledi:


”Kılıçdaroğlu ya çok cahil, ana ile ayağın ayrımını bilmiyor ya da Oktay Ekşi’den ders almış, dersine devam ediyor. Atalar ne söylemiş, (Alim ile sohbet edersen alırsın mertebe, küfürbazı yanında dolaştırırsan olursun hergele). Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Çetecilerle kol kola girenler, milletin anasına küfür edenler, milletin temsilcilerine hakaret etmeyi meslek haline getirenler -o köşe yazarı öyleydi- şimdi Kılıçdaroğlu’nun yoldaşları oldu.”


HERGELE NE DEMEKTİR?


1. Binmeye veya yük taşımaya alıştırılmamış at veya eşek:
2 . Teklifsiz konuşmada  Terbiyesiz, görgüsüz (kimse)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ