Haber 16

Aman elektrik çarpmasın!

BEDAŞ uyardı: Sahte tahsilatçılara sakın kanmayın.

Aman elektrik çarpmasın!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, BEDAŞ’ın tüm ödemelerini anlaşmalı kurum ve kuruluşlar aracılığıyla tahsil ettiğini belirterek, kapıda ödeme talebinde bulunan kişilere karşı aboneleri uyardı.

Atalay, ”Son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına karşı tüm abonelere saygıyla duyurulur” başlığı altında yaptığı yazılı açıklamada, ”BEDAŞ, tüm ödemelerini anlaşmalı kurum ve kuruluşlar aracılığı ile tahsil etmektedir. Hiçbir çalışanımız kapıda ödeme talebinde bulunmamaktadır” uyarısını yaptı.

Abonelerden tüm ödemelerini BEDAŞ işletme veznelerine, PTT ve banka şubelerine yapmaları isteyen Atalay, şunları kaydetti: ”BEDAŞ adına elektrik borcu tahsilatı, elektrik sayaçlarını değiştirme, tasarruf cihazı takma vaadi ile gelen kişilerin kurumumuzla hiçbir bağlantısı yoktur. Kendini BEDAŞ görevlisi olarak tanıtan, çeşitli bahanelerle para talebinde bulunan şahıslara itibar edilmemesi ve bu şahısların hemen emniyet birimlerine veya BEDAŞ Çağrı Merkezi’ne (Alo 186) bildirilmesini önemle rica ederiz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ