Haber 16

Arınç’a suikast yapılacaktı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast düzenleneceğine dair ortaya atılan iddialar polisi alarma geçirdi.

  • Politika / Son Dakika
  • 21 Aralık 2009
  • Arınç’a suikast yapılacaktı! için yorumlar kapalı
  • 333 KEZ OKUNDU


Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç’a suikast düzenlemek istediği ileri sürülen iki kişi gözaltına alındı.

Arınç’ın Balgat’taki evinin etrafında dolaşan şüpheli iki kişi ile ilgili polise ihbar geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti.


Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda iki kişi gözaltına alınıp sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Orta yaşta oldukları öğrenilen iki kişinin yapılan aramalarda üzerlerinde herhangi bir silah yada kesici madde çıkmadığı öğrenildi. Emniyette sorgulandıktan sonra dün savcılığa sevk edilen iki zanlı serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

BİRİLERİ ZARAR GÖRÜRSE MUTLU MU OLACAKSINIZ

Partisinin Manisa’daki İl Danışma Meclis toplantısında konuya üstü kapalı olarak konuya değinen Arınç şunları söyledi: “Siz bu zihniyetle devam ederseniz, bizi vatan haini gözüyle görmeye devam ederseniz Türkiye’de birilerine hedef göstermiş olursunuz. Hedef gösterdiğiniz insanlar bir şekilde zarar görecek olursa memnun mu olacaksınız? Sayın Baykal ve Bahçeli bundan mutluluk mu duyacaksınız? Aklınızı başınıza alın düşmanlığın yeri değil.”


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ