Haber 16

Arınç’tan kozmik arama yorumu

Arınç önce emeklilere yapılan zamla ilgili konuştu ardından da kozmik odadaki aramayı yorumladı. İşte detaylar;

Arınç’tan kozmik arama yorumu
  • Politika / Son Dakika
  • 01 Ocak 2010
  • Arınç’tan kozmik arama yorumu için yorumlar kapalı
  • 360 KEZ OKUNDU


Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, gazetecilerin Ankara’da aramaların sürdürüldüğü ‘kozmik oda’ ile ilgili soruları üzerine “Sen ‘kozmik oda’ diyorsun, yolda birisi bana ‘Kozmetik odada ne var ne yok?’ diyor. Demek ki bunlar bizim literatürümüze yeni giriyor” dedi. Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü emeklilerle ilgili müjde vereceğini de açıkladı.

Yeni yıl tatiliyle birleşen hafta sonu tatili için eşi Münevver Arınç’la beraber Afyonkarahisar’daki 5 yıldızlı Korel Termal Otel’e gelen Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç’ı, Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı AK Parti’li Burhanettin Çoban, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek karşıladı.

BAŞBAKAN EMEKLİLERE MÜJDE VERECEK

Gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtlayan Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ocak Salı günü emeklilerle ilgili müjde vereceğini belirterek, şöyle konuştu:

”Bütün milletimizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıla giriş umutlarla oluyor. Dileriz ki, ülkemizde huzur, sağlık, mutluluk refah düzeyi yüksek bir 2010 yılı geçirelim. Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızın 4C’lilerle ilgili bir müjdesi vardı. Salı günü de sayın Başbakanımız, emeklilerle ilgili yapılan çalışmalarımızı bir müjde olarak inşallah ilan edecek. Umarım ki 2010 yılı içerisinde yine tüm sosyal kesimlere yönelik iyileştirme çalışmalarımız devam edecek.”

‘Yolda birisi ‘Kozmetik odada ne var ne yok’ diyor’

Kendisine yapılacağı iddia edilen suikast girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Özel Kuvvetler’deki kozmik odaya girerek arama yapan hakim Kadir Kayan’ı takip ettiği iddia edilen askeri araçla ilgili görüşü de sorulan Arınç, “Bu kadarla kalsın. Sen ‘kozmik oda’ diyorsun, yolda birisi bana ‘Kozmetik odada ne var ne yok’ diyor. Demek ki bunlar bizim literatürümüze yeni giriyor. Günlük siyasi olaylara girmeyelim. Bunları hep beraber duyuyoruz ve yaşıyoruz” diye konuştu. 4 Ocak Pazartesi gününe kadar Afyonkarahisar’da kalacağı belirtilen Arınç, yarın kentteki vakıf eserlerini ziyaret edecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ