Haber 16

Arsenal’de, Thierry Henry heyecanı yaşanıyor

Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de, Thierry Henry heyecanı yaşanıyor. İngiliz basınına göre, kulüp yönetimi eski futbolcusunu 2 aylığına kiralık olarak renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Arsenal’de, Thierry Henry heyecanı yaşanıyor
  • Gündem / Son Dakika
  • 29 Aralık 2011
  • Arsenal’de, Thierry Henry heyecanı yaşanıyor için yorumlar kapalı
  • 278 KEZ OKUNDU

Thierry Henry, adının efsaneleştiği Arsenal’e geri dönüyor. Amerikan Futbol Ligi’nin son bulmasından sonra Arsenal ile antrenmanlara çıkan Henry’nin, 2 aylığına kiralık olarak Londra kulübünün formasını giymesi bekleniyor.


Anlaşmanın resmileşmesi halinde 34 yaşındaki Fransız futbolcu 7 Premier Lig maçı, Federasyon Kupası maçları ve Şampiyonlar Ligi’nde Milan ile oynanacak karşılaşmalarda forma giyebilecek. 1999-2007 yılları arasında formasını giydiği Arsenal ile 2 Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Henry, 226 golle kulüp tarihinin en golcü futbolcusu unvanını da halen elinde tutuyor. Fabregas ve Nasri gibi oyuncuların takımdan ayrılmasıyla zor durumda kalan menajer Arsene Wenger, fazlasıyla gençleşen kadroda Henry’nin deneyimi ile liderlik rolü üstlenebileceğini düşünüyor.


Henry’nin dönüş haberi takımda büyük bir heyecanı da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz haftalarda Emirates Stadı önünde heykeli dikilen futbolcuyla birlikte top koşturmanın heyecanını yaşayanlardan biri de Alman savunma oyuncusu Per Mertesacker.


Henry’nin antrenmanlarda çok formda göründüğünü ifade eden Mertesacker, Köln ile yolları ayrılan yakın arkadaşı Lukas Podolski için de kulis faaliyetleri yürütüyor. Podolski’nin ara transfer döneminde Arsenal’e transfer olması için çalıştığını gizlemeyen Mertesacker, “Onunla sürekli telefonda görüşüyorum. Bence Arsenal’e çok uygun bir futbolcu. Çok iyi bir bitirici ve inanılmaz bir sol ayağı var” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ