Haber 16

Aşırı Hız 3 Can aldı

Ankara’da alt geçitten kontrolsüz bir şekilde hızla çıkan bir araç, önünde beliren taksiye çarptı.

Aşırı Hız 3 Can aldı
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Eylül 2011
  • Aşırı Hız 3 Can aldı için yorumlar kapalı
  • 215 KEZ OKUNDU

Ankara’da alt geçitten kontrolsüz bir şekilde hızla çıkan bir araç, önünde beliren taksiye çarptı.

Ankara’da alt geçitten kontrolsüz bir şekilde hızla çıkan bir araç, önünde beliren taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan taksideki üç kişi hayatını kaybetti, diğer araçtaki bir kişi de yaralandı. Olay sonrasında aracın sürücüsü kayıplara karıştı.

Çankaya Öveçler 2. Cadde 55 numaralı apartmanın önünde meydana gelen kazada, B. D. yönetimindeki 06 AV 6970 plakalı araç, tünelden hızla çıkarak 06 T 3049 plakalı taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan taksi, 20 metre gerideki apartmanın bahçesine ters şekilde durdu. Kaza sonrasında taksideki Güven Günaydın, Zehra Öztürk ve Erol Polat hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında 06 AV 6970 plakalı aracın sürücüsü kayıplara karışırken, çevredeki vatandaşlar olay yerine polis ve ambulans çağırdı. Kaza mahalline gelen polis, çevrede güvenliği sağlarken; sağlık ekipleri de kazazedeleri kontrol etti. Yapılan kontrollerde taksideki üç kişinin de öldüğü belirlenirken, diğer araçta sürücünün yanında bulunan kişi E. D. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayı haber alan taksicinin yakınları olay yerine akın etti. Polis ekipleri ve çevredekiler ölen kişinin yakınlarını teskin etmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri daha sonra cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ