Haber 16

Aziz Yıldırım Dilmen’i Sildi mi? İşte Gerçek

Bir süredir dillendirilen “Aziz Yıldırım ile Rıdvan Dilmen’in arası bozuk” iddiası doğru mu? Kulübün kapıları Dilmen’e kapandı mı?

Aziz Yıldırım Dilmen’i Sildi mi? İşte Gerçek
  • Son Dakika / Spor
  • 03 Mart 2014
  • Aziz Yıldırım Dilmen’i Sildi mi? İşte Gerçek için yorumlar kapalı
  • 358 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe dün bir açıklama yaparak üstü kapalı olarak bir yorumcuyu suçladı. Bu kişinin kim olduğu tartışılacak ancak edinilen bilgiler bu ismin Rıdvan Dilmen olduğu yönünde. Aziz Yıldırım ile Rıdvan Dilmen’in arasının açılması aslında çok önceye dayansa da ikili daha sonra yeniden bir araya gelmişlerdi. Ancak Yargıtay kararı sonrası Rıdvan’ın, ‘Yüzde 100 futbol’ programında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Başbakan aleyhindeki tezahüratlar hakkında söyledikleri ikili arasındaki ipler tamamen koparttı.

2 AYDIR TESİSLERE GİREMİYOR

Rıdvan Dilmen hakkında herhangi bir resmi yasak olmamasına rağmen ünlü yorumcu iki aydır Fenerbahçe’nin hiçbir tesisine gidemiyor ya da gitmiyor. Sarı lacivertli kulübün kapıları Dilmen’e kapanmış gibi görünüyor. Bunda en büyük etken olarak Aziz Yıldırım’ın Dilmen’in kendisine yalan söylediğini düşünmesi yatıyor…

TARAFSIZ BÖLGEDE SÖYLEMİŞTİ

Ahmet Hakan’ın sunduğu ve Aziz Yıldırım’ın katıldığı tarafsız bölgede Yıldırım, Dilmen hakkında olumsuz ifadeler kullanmıştı. Ahmet Hakan’ın Rıdvan Dilmen’in NTV’deki programında “Başbakan Fenerbahçe için çok şeyler yaptı. Bunu en iyi Aziz Yıldırım bilir” demesini Yıldırım’a sorması üzerine Fenerbahçe başkanı şu ifadeleri kullanmış ama araya başka bir konu girince konuşma yarım kalmıştı: “Rıdvan Dilmen Başbakan’ın yaptıkları konusunda çok biliyorsa kendisi çıksın anlatsın. Eğer ben şike yaptıysam Fenerbahçe ceza alır kurumlar ve şahıslar ayrılamaz. Camia olarak 3 yıldır dimdik ayaktayız.”

WALL STREET JOURNAL RÖPORTAJINDAN ÇIKARTILAN BÖLÜM

Ancak yaptığımız araştırma bununla da bitmedi. Aziz Yıldırım’ın Rıdvan Dilmen hakkında asıl sert sözleri Fransa’da tatildeyken Wall Street Journal’a verdiği röportajda söylediğini öğrendik. Gazete bu soruyu ve yanıtını gazete politikası nedeniyle röportajdan çıkarttı. İşte Yıldırım’ın o röportajda Rıdvan Dilmen hakkında söyledikleri:

“Rıdvan, Başbakan ile ilgili çok şey söylüyor. Söylediklerinin hepsi doğru değil. Onları açığa çıkartmak bana düşmez. İsterse Rıdvan ile oturalım o bildiğini söylesin bunlar doğru mu yanlış mı söyleyeyim. Bizim geldiğimiz noktanın sorumlularından biri Rıdvan’dır…”

FENERBAHÇE KULÜBÜ DÜN YAPTIĞI AÇIKLAMADA NE SÖYLEMİŞTİ?

Fenerbahçeli olmayı Başkanımız Aziz Yıldırım’a yakın olabildiği dönemlerle sınırlayıp şu sıralarda bu konumlarından uzaklaştırılanlar ve mevcut husumetlerini, Fenerbahçe değerlerine dil uzatarak sergileyenlerin; Fenerbahçe camiası tarafından yakından ve dikkatle takip edildiği konusunu da kamuoyuyla paylaşırız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ