Haber 16

Aziz Yıldırım İçin Hazırlıklar

Fenerbahçe camiası Aziz Yıldırım’ın dönüşüne kilitlendi. Akşam saatlerinde İstanbul’da olması beklenen Yıldırım için coşkulu bir karşılama yapılacak.

Aziz Yıldırım İçin Hazırlıklar
  • Son Dakika / Spor
  • 21 Ocak 2014
  • Aziz Yıldırım İçin Hazırlıklar için yorumlar kapalı
  • 376 KEZ OKUNDU

Ailesi ile birlikte Fransa’da tatilde bulunan Aziz Yıldırım bu akşam saat 21.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacak.

Yargıtay’ın şike davasıyla ilgili kararının ardından ailesiyle tatil için gittiği Fransa’dan bugün yurda dönecek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı karşılayanlar arasında futbol takımı da yer alacak.

Kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe futbol takımı, saat 21.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olması beklenen Yıldırım’ı karşılayacak.

Bu arada, Fenerbahçeli futbolcular da, sosyal medyada Twitter üzerinden verdikleri mesajlarda, “Ailemizin babasını karşılamak için tüm takım saat 21.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndayız” ifadelerini kullandı.
Yıldırım’ın İstanbul’a gelişi öncesi sarı lacivertli camiada heyecanlı bir bekleyiş hakim. Aziz Yıldırım bugün sosyal medyada Eylül ayında dünyaya gelen ve ‘Yaz’ ismini verdikleri kız çocuğunun bir fotoğrafını paylaşarak taraftarlarına mesaj gönderdi.

Aziz Yıldırım’ın takım otobüsünde bir balkon konuşması yapması ve konvoy halinde Bağdat Caddesi’nde tur atması bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu da Yıldırım’ı havalimanında tam kadro olarak karşılayacak.

2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının karşılamaya getirilip getirilmeyeceği ise merak konusu…

Futbolcular ise 19.00 olan antrenman saatini değiştirip 17.30’a çektiler. Takım halinde Sabiha Gökçen Havaalanı’nda olacak olan futbolcular tweet çatarak taraftarlara şu çağrıda bulundular:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ