Haber 16

Aziz Yıldırım’ın Kardeşi Galatasaray’lı çıktı

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu’nda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi de oy kullandı.

Aziz Yıldırım’ın Kardeşi Galatasaray’lı çıktı

Galatasaray Kulübü’nün, yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda zafer Adnan Polat’ın oldu.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen tarihi kongrede Adnan Polat 2944 oy alıp, ikinci kez başkanlığa seçilirken, rakibi Adnan Öztürk ise 2290 oyda kaldı. Kulübün 95. dönem başkanı olan Polat, Öztürk’ü 654 oyla geçerken, toplam 24 sandığın 19’unda rakibine üstünlük sağladı.

5277 üyenin oy kullandığı kongrede, 43 oy ise geçersiz sayıldı. Sadece 9, 11, 12, 22 ve 23 numaralı sandıklarda rakibine üstünlük sağlayabilen Öztürk, kendi oy kullandığı 10 numaralı sandıkta rakibine 115’e 104 geçildi.

YAKALAYAMADI

Başkan adayı Adnan Öztürk ilk 4 sandıkta yediği fark sonrasında Adnan Polat’ı yakalayamadı.

Öztürk, 20. sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından da pes ederek, önce kongre divan kurulu üyeleriyle tokalaştı, sonra da başkan Adnan Polat’ın yanına giderek tebrik etti. Bu sırada Adnan Öztürk’ün yönetim kurulu aday listesinde yer alan Hayri Kozak da Adnan Polat’ı tebrik edenler arasında yer aldı.

18. SANDIK SONUNDA KUTLAMA BAŞLADI

Seçimde 18. sandığın açılmasının ardından rakibi Adnan Öztürk ile oy farkını 572’ye çıkaran Adnan Polat’ın taraftarlarının yüzü güldü.

Tevfik Fikret Salonu’na alkışlarla giren Adnan Polat, henüz son 6 sandık sayılmadan kutlamaları kabul etmeye başladı.

Başkan Polat, seçim sonuçlarının kesinlik kazanmasının ardından dakikalarca alkışlandı.

Bu arada seçim divan kurulu başkanı İrfan Aktar, Adnan Polat’ın seçimde aldığı toplam oyu açıklayıp, seçimi sonuçlandırırken, Adnan Öztürk’ün aldığı toplam oyu ve 24. sandık sonuçlarını açıklamadı.

AZİZ YILDIRIM’IN KARDEŞİ DE OY KULLANDI

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu’nda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi de oy kullandı.

Ağabeyi Fenerbahçe Kulübü Başkanı olmasına karşın, kendisi Galatasaray Kongre Üyesi olan Acar Yıldırım, Galatasaray Lisesi’ne gelerek oyunu vermeyi ihmal etmedi.

OY SAYIMI 8 SAAT SÜRDÜ

Galatasaray’ın seçimli kongresinde oyların sayımı yaklaşık 8 saat sürdü.

Kongrede 5 saat süren oy verme işleminin saat 15.00’de sona ermesinin ardından yarım saat sonra başlayan oy sayımı, 23.15’e kadar sürdü. Çok sayıda kongre üyesi de oy sayımının bitimine kadar Tevfik Fikret Salonu’nda bekledi.

POLAT’IN LİSTESİ

Galatasaray’da başkanlık unvanını yeniden seçim zaferi kazanarak koruyan Adnan Polat’ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

YİĞİT ŞARDAN YÖNETİME DÖNDÜ

Basketbol Erkek (A) Takımı’nda yaşanan ”Cemal Nalga Skandalı”ndan sonra yönetimden istifa edip, başkan danışmanı olan Yiğit Şardan, Adnan Polat’ın listesinden yeniden yönetime girdi.

Sarı-kırmızılı kulüpte, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın ve İbrahim Çağlar da yeni yöneticiler oldular.

Adnan Polat’ın ilk kez başkan olduğu 2 yıl önceki listesinden Sinan Kılıç, Adil Emecan, Faruk Bil, Nejat Uygur, Tunca Hazinedaroğlu, Metin Karakaya ve Ahmet Dedehayır ise yeni yönetimde yer almadı.

Galatasaray Kulübü’nün yeni yönetim kurulu, zaferini daha sonra Galatasaraylılar Cemiyeti’nde kutlayacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ