Haber 16

Bakan Şimşek’i ağlatan neydi?

7. Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı Fuarı Gaziantep’te açıldı. Fuara katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek…

Bakan Şimşek’i ağlatan neydi?
  • Gündem / Son Dakika
  • 30 Nisan 2011
  • Bakan Şimşek’i ağlatan neydi? için yorumlar kapalı
  • 264 KEZ OKUNDU

7. Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı Fuarı Gaziantep’te açıldı. Fuara katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuşması sırasında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.



Fuarın açılışına Devlet Bakanı Faruk Özak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile milletvekili adayları ile çok sayıda kişi katıldı.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış öncesi Bakan Şimşek kendisini arayan Başbakan Erdoğan ile cep telefonuyla bir süre görüştü.


Kurdela kesilirken, Devlet bakanı Nafiz Özak, “Sayın Bakan makas kesmiyor” diyerek bahşiş imasında bulundu ancak Maliye Bakanı bunu duymamazlıktan gelerek, “Ya Allah bismillah” deyip kurdelayı diğer protokol mensuplarıyla kesti.


GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Bakan Özak, Gaziantep’in sporda önemli başarılara imza attığını belirtirken, yeni stadyum ile Gaziantep takımlarının başarısının daha da artacağına olan inancını dile getirdi.


Şimşek konuşmasının sonunda, Anadolu’nun şahlandığını, ve Anadolu’nun çocuklarının Türkiye’yi yönettiğini belirtirken, kendisinin Gaziantep yerine Batman’dan aday olduğunu anımsatarak, “Tabiiki Gaziantep’in benim gönlümde çok güzel bir yeri var. Dolayısıyla burada olmamam bir şey değiştirmez Biraz duygulanacağım ama….” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı ve kürsüden “Ben sizleri seviyorum, hepinize saygılar sunuyorum” diyerek ayrıldı.


Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışında konuşma sırasını Devlet Bakanı Nafiz Özak’a verdi.


Bakan Özak, Şimşek’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la cep telefonu görüşmesi yapması nedeniyle konuşma sırasını aldığını söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ