Haber 16

Başbakan Erdoğan ayağa kalktı

Uzun bir süredir evinde istirahat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün ayağa kalktı.Makam aracı ile Dolmabahçe’deki çalışma ofisine gitti. Başbakan Erdoğan’ı Dolmabahçe’de Vali Mutlu karşıladı.

Başbakan Erdoğan ayağa kalktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyattan sonra saat 11.15’te ilk kez dışarı çıkarak Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Burada 1.5 saat kalan Erdoğan daha sonra kızıyla birlikte evine döndü.



Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan sonra Kısıklı’daki evinde dinleniyordu. Erdoğan bugün evinden çıkarak aracı ile birlikte Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Erdoğan’ın ofise girişi sırasında geniş güvenlik önlemi alındı.


 ERDOĞAN’I VALİ MUTLU KARŞILADI
Ameliyatının ardından makam aracıyla ilk kez dışarı çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Erdoğan’ı burada Vali Hüseyin Avni Mutlu karşıladı.


Başbakan Erdoğan, ameliyat olduktan sonra Kısıklı’daki evinde dinleniyordu. Bugün sürpriz bir şekilde dışarı çıkan Erdoğan, makam aracı ile birlikte Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi.


Başbakan Erdoğan’ın makam aracı ofise gelmeden önce Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun aracı ofisin ön kapısından içeri girdi. Daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Erdoğan’ın aracı ofise geldi.


1.5 SAAT KALIP EVİNE DÖNDÜ


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nden ayrıldı.


Erdoğan, sindirim sistemi ameliyatının ardından bugün ilk kez saat 11.15’te Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geldi. Burada yaklaşık 1,5 saat kalan Erdoğan tekrar evine döndü.


Kızı Sümeyye Erdoğan da Başbakana eşlik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ