Haber 16

Başbakan Erdoğan Ellerinden Gelse Bana Şantaj Yaparlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart Yerel seçimin startını Sivas’tan verdi. Erdoğan’ın gündeminde paralel yapı vardı.

Başbakan Erdoğan Ellerinden Gelse Bana Şantaj Yaparlar
  • Gündem / Son Dakika
  • 22 Şubat 2014
  • Başbakan Erdoğan Ellerinden Gelse Bana Şantaj Yaparlar için yorumlar kapalı
  • 276 KEZ OKUNDU

Yerel seçimlere yönelik ilk mitingini Sivas’ta yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhalefeti eleştirdi. Başbakan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok. Çocuk nedir biz biliriz. Türk’ün örfünde kadına el uzatmak yoktur. Sen zaten Gezicilerle hareket ettin. Bunu Geziciler yaptı. Bunu o başörtülü bacıma yaptılar” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

Erdoğan konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başladı. Bu kez Sivas’tan başlayan yolculuğumuzda bahtımızın açık olmasını diliyorum. Neden Sivas? Sivas istikbalimizin ve istiklalimizin başlangıç yeri.

30 Mart yerel seçimlerin startını Sivas’tan başlıyoruz. Sivas’tan başlamamızın bir başka nede var. Mustafa Kemal Atatürk, Sivas kongerisini yaptı. Geleceğimizin temelleri burada atıldı.

95 YIL SONRA BİZ DE O İLKELERİ TEKRARLIYORUZ

“1919’da Sivas’ta Kurtuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin temeli atıldı, manifestosu yazıldı, ufukları çizildi. Bugün 30 Mart seçimlerinin startını Sivas’ta verirken 95 yıl sonra bizler de o ilkeleri, o kararları, o idealleri buradan tekrar ediyoruz” Biz milli sınırlar içinde tek şey hayrıyoruz. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak diyoruz.

HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN CEVAP VERİRİZ

“95 yıl önce Sivas’ta söylediğimizi, 95 yıl sonra bugün Sivas’ta bir kez daha tekrar ediyoruz, içeriden ya da dışardan Türkiye üzerinde operasyon yapmak isteyenlere göğsümüzü siper eder, onlara hiç tereddüt etmeden gereken cevabı veririz”

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK

Kimse bu ülkede yeni devlet anlayışı içine girmesin. Bu millet iradesine kimse teslim alamaz. Milli irade hırsızlarının hevesleri kursaklarında kalacak.

Milli irade hırsızlarına manşetle hükümet kurup hülkümet yıkanlara siz dur diyeceksiniz. Sivas’ta sandığın rengi artık belli oldu. Birileri laf üretti, biz ise hizmet…

BEN DE BUNU YENİ ÖĞRENDİM

İstanbul boğazına bir köprü kurma hayalini Nuri Demirağ kurmuş. Ben de yeni öğrendim. CHP yine bugün olduğu gibi o gün de Nuri Demirağ’ın projelerini bozmuş. Biz bugün Sivaslı Nuri Demirağ’ın hayalerini projelerini gerçekleştiriyoruz.

Bizim icraatlerımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz. Çünkü bizim dedemiz Fatih. Dünyada kendi savaş uçağını üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Atak helikopterlerini üretmeye başladık.

Bahçeli benim edep dışı ifadeler kullanabiliyor. MHP’lilere buradan sesleniyorum. Bahçeli size layık değil, siz de ona.

BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Size müjdelerim var. Bizim gündemimizde hızlı tren, Marmaray, Fatih projesi Küresel ölçekli projeler var. Onların gündeminde ne var. Dedikodu. Onlar paralel devletin önüne attığı kırıntılar var. Bir Başbakanın eşiyle konuşması dinlenir mi. Bunun ne hukukta ne de vicdan da yeri avr. Onlar büyük Türkiye mücadelesini engellemeye çalışıyor.

Ulaşım sorunlarını hızlı bir şekilde çözüyoruz.

ELLERİNDEN GELSE BANA DA ŞANTAJ YAPARLAR

İstedikleri kadar iftira atsınlar, istedikleri tuzağı kursunlar, bizim hedefimizde Türkiye’ye hizmet var.

Ses kayıtlarıyla hükümeti, milli iradeyi, demokrasiyi esir almaya çalışıyorlar. Biz internete karşı değiliz. Biz Ahlaki olmayan yayınlara karşıyız. Bu şekilde şantaj yapıyorlar. Paralel yapının yapmadığı şey yok. Akademisyenlere, iş adamalrına herkese şantaj yaparlar. Ellerinden gelse bana da şantaj yaparlar. Böceği yerleştirdiler ama bir şey bulamadılar. Niye Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Siz beddua etmeye devam edin. Bize mazlumların duası yeter.

BUNLAR TALİMATLA YAPILIYOR

Kabataş’ta dayak yiyen kardeşimizi karalamaya gezicileri aklamaya çalışıyorlar. Bunlar talimatla yapılıyor. Biz bunların takipçisiyiz. 17 Aralık operasyonları Gezi’nin devamıydı. Siz Gezicilere, o paralel yapıya siz son sözü söyleyeceksiniz. Sivas’a bir yıldır ay yıldızlı tabutlarda yeni şehitler gelmedi, ocaklara terör nedeniyle ateş düşmedi. İşte bundan çok ciddi rahatsızlar. Çünkü, bunlar kandan beslenen vampirler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ