Haber 16

Başbakan Erdoğan kaç kilo verdi?

Bağırsaklarında meydana gelen bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Başbakan Erdoğan ilk kez soruları yanıtladı. Erdoğan hastalığına ilişkin soruları da yanıtladı.

Başbakan Erdoğan kaç kilo verdi?
  • Politika / Son Dakika
  • 17 Aralık 2011
  • Başbakan Erdoğan kaç kilo verdi? için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

Libya Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdulcelil ile ortak basın toplantısı düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşması sırasında gazetecilerin sağlığı ile ilgili sorularına da cevapladı. Başbakan bir gazetecinin “Kilo vermiş görünüyorsunuz” sorusuna “4 kilo verdim” cevabını verdi.


Erdoğan’ın sağlığı ile ilgili açıklamaları şöyle:


Şu anda sağlıklı olduğum için karşınızdayım. Perşembe günü YAŞ toplantısına katıldım. Dün Bakanlar Kurulu toplantımızı yaptık. Başbakanlık’ta birikmiş dosyaları inceliyorum. Tabii nekahet dönemi sebebiyle bu süreci dikkatli götürmem lazım. Ama ondan sonra yurt dışı ziyaretleri başta olmak üzere çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şimdilik Ankara ve İstanbul arasında gidip geliyorum.


Her hangi bir sıkıntı söz konusu değil. Her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. En başından beri hastalığımla ilgili süreci hassasiyetle sürdüren bizi yalnız bırakmayan doktorlara çok teşekkür ediyorum.


Erdoğan “Kilo vermişsiniz” sorusu üzerine “Bu konuda doktorlar tarafından açıklamalar yapıldı. Ama dört kilo verdim diyebilirim.” dedi.


 


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ