Haber 16

Başbakan Faiz Lobisi Kazanmayacak

Başbakan Erdoğan grup toplantısında Paralel Yapı’yı yerden yere vurdu.

Başbakan Faiz Lobisi Kazanmayacak
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Şubat 2014
  • Başbakan Faiz Lobisi Kazanmayacak için yorumlar kapalı
  • 333 KEZ OKUNDU

Başbakan Erdoğan parti grubunda konuştu. Erdoğan paralel yapıya çok sert çıktı. ” Bu ülke artık kapalı kapılar ardında yönetilemez. Bu ülke artık faiz, vaiz lobisi tarafından yönetilemez. Kimin ne meselesi varsa Türkiye’de görmelidir.  Türkiye dışardan yönetilecek bir ülke değil. Buyursun gelsin Türkiye’de mücadele versinler. 17 Aralık operasyonuna mücadeleyi burada veriyoruz. Bu saldırıda emniyet, yargı kullanıldı. Bu Paralel Yapı Milletle aynı dili kullanmıyor. Millet bunların karşısında.” dedi.

İşte Başbakan Erdoğan’ın açıklamaları:

Başbakan Erdoğan ” Öncelikle Van’da şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İran ile geçen hafta ticaret hacmimizi arttırdık. Almanya’da da önemli temaslar bulunduk. AB ile gelişmeleri değerlendirdik. Özellikle 22. 23. fasıllarla ilgili konuştuk. Almanya’da dış polita enstitüsünde bir konuşmam oldu. Gurbetçi vatandaşlarımızla hasret giderdik. Almanya’daki vatandaşlarımızın sorunları önceliğimizdi. Oradaki vatandaşlarımız daha önce sınır kapılarında oy kullanıyordu. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlarımız bulundukları ülkede oylarını kullanacaklar. Almanya’da da hazırlıklar belli bir aşamaya geldi. 7 ayrı noktada oy kullanacaklar. Bir başka önemli ziyaret soçi. Bu ziyaret öncesi sayın Putin’le önemli meseleleri değerlendirdik. Enerji konusunu konuştuk ama Suriye meselesini konuştuk. Cenevre 1’de aynı görüşteydik. KKTC cumhurbaşkanını ülkemizde ağırladık. Kıbrıs’ın genelinde yeni bir sürece girdik. Temenni ediyorum ki; bundan sonra geri adım atılmaz. İstanbul’da hak sahiplerine tapularını verdik.  156 trilyonluk 20 kavşak ve yolun açılışını yaptık. Mahmutbey-M.Köy metrosunun temelini attık. 201 erguvan otobüslerini hizmete aldık.

“BİRİLERİ LAF ÜRETİR BİZ HİZMET”

Yarın Ankara’da Batıkent-Sincan metrosu yarın açılacak. Yarın İspanya başbakanı ile bu açılşını yapacağız. Ankaralılara hayırlı olsun. Birileri laf üretir biz hizmet.

30 Mart yerel seçimlerine 47 gün kaldı. AK Parti olarak seçim çalışmalarını bir noktaya getirdik. Adaylarımızın seçim süreci hassasiyetle tamamlandı.

Gelecek hafta miting programına başlıyoruz. 81 ilimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 30 Mart’ın çok önemli olduğunu söylüyorum. Bu seçimde AK Parti’nin oyunu nasıl aşağı çekebiliriz. Dertleri bu! Sizler öyle bir çalışma yapacaksınız ki; Allah’ın izniyle bu seçimde de güçlenerek çıktığını ispat edeceksiniz.

“BİZ AZİZ BİR MİLLETİN EVLATLIRIYIZ”

Çünkü halkımızın takdiridir. Yaşnanlara bakıldığında öngörülerimizin ne kadar haklı olduğunu gördük.

Bu millet çok acılar yaşadı. Destansı kahramanlıklar yazmış. Hürriyetini kahramanca savunmuş. Biz böyle bir milletin evlatlarıyız. Şöyle geriye dönüp Anadolu’nun hüzün tarihini gözünüzün önüne getirin.

Hep millete gitmişizdir. Tek adres milletir. O aziz millet o karar süreçlerinde yer almadı. Milletin itirazına karar verilmedi. Buğdayından, tavuğundan vereceksiniz dediler verdiler. Biricik evladını askere gönderdi. Tabut içinde geri gönderdi. Vatan sağolsun dedi kaderine razı oldu.

BAŞÖRTÜLÜSÜN DİYEREK HAKARET ETTİLER

Yol istedi yol yapmadılar. Doktor istedi, öğretmen istedi göndermediler. Emniyet istedi vermediler.

Düşünün anne büyütmüş kına sürmüş askere göndermiş. Tabut içinde de geldiğinde düşmanı sevindirmeyeceğim diyerek vatan sağolsun demiş. Bunlar bizim analarımız.

Devlet dairesine gittiği zaman sen başörtülüsün demişler. Sen başörtülüsün okuyamazsın dediler. Sen makarnacısın dediler. Sen bidon kafalısın, göbeğini kaşıyan adamsın dediler.

Menderes geldiğinde sonrasında cellatlar kazandı. CHP kazandı. Şimdiye kadar sermayenin, çetelerin, medyanın dediği oldu. Milletin kararları ilk kez AK Parti döneminde yansımıştır. Tarihte ilk kez milli irade yansımıştır. İlk kez devlet milletle bütünleşmiş. Bu durum birileri için yenilir yutulur bir durum değildir. Fikrine başvurulmayan millet AK Parti döneminde iktidara taşınmıştır.

“11 YIL ÖNCE MEDYA KAZANIYORDU”

Medya 11 yıl önce millet kaybediyor. Sermaye, medya kazanıyordu. İşte biz bu çarkı bozduk. Bu adaletsiz tezgahı biz dağıttık. Bunu hazmedemiyorlar. Senin evladın eksi 40 derecede evladın şehit olmuş. Bunlar seni görmedi, Senin yüreğinin yangınını görmediler. Bunlar senin ölünü sevdiler.

“AZINLIĞIN GÜVENCESİ BİZİZ”

Bu sözleri sadece AK Parti’ye söylemiyorum. Bu sözleri tüm Türkiye’ye söylüyorum. Bu ülkede kararları artık millet veriyor. Artık bu ülkeyi idare fırkası değil millet yönetiyor. Bu yüzden rahatsızlar. Her şeyin çözüm yeri meclistir. Bu ülkede azınlığın güvencesi biziz. Az oy alan partileri söylüyorsan bu dönemde istediklerini yaptılar.

“BU ÜLKEYİ FAİZ LOBİSİ VAİZ LOBİSİ YÖNETEMEZ”

Bu ülkenin Başbakanını ve hükümetini Batı’ya şikayet edecek kadar aşağı düştüler. Siz hangi Avrupalı partinin Türkiye’ye gelip hükümeti şikayet ettiler. Bu ülke artık kapalı kapılar ardında yönetilemez. Bu ülke artık faiz, vaiz lobisi tarafından yönetilemez. Kimin ne meselesi varsa Türkiye’de görmelidir.  Türkiye dışardan yönetilecek bir ülke değil. Buyursun gelsin Türkiye’de mücadele versinler.

“17 ARALIK YIKIM PROJESİDİR”

17 Aralık operasyonuna mücadeleyi burada veriyoruz. Bu saldırıda emniyet, yargı kullanıldı. Bu Paralel Yapı Milletle aynı dili kullanmıyor. Millet bunların karşısında. Bunu bildikleri için sandığa yansımıyor. Biz 17 Aralık’tan sonra bu mücadelemizi İstiklal Mücadelesi addettik. Türkiye’nin kazanımlarına yönelik bir saldırıdır. 17 Aralık sadece bir yıkım projesidir.

“MHP VE CHP’NİN İRADESİNE İPOTEK KONULMUŞTUR”

Bunların yapmak gibi bir hedefeleri yok. AK Parti gitsin diyorlar. Eski Türkiye’yi istiyorlar. İdare fırkasının özlemi içinde her türlü ahlaksızlıkla saldırıyorlar. CHP’nin iradesine ipotek konulmuştur. MHP’ye de ipotek konulmuştur. Gizli görüntülerle bu partileri esir aldılar. Şimdi gidip onlar gidip paralel yapıyla otursunlar. CHP aday belirlemesinde bunu görebilirsiniz. Dünya görüşleri tutmayan birilerini aday yaptılar. Yıllarca hakaret ettikleri paralel yapıyla beraber hareket ediyorlar.

EY MHP VE  CHP İNTERNET YASASINA NEDEN DESTEK VERMİYORSUNUZ

MHP ve CHP bunların oyuncağı olabilir. Biz milli iradeyi ipi dışarda olanlara teslşm etmeyeceğiz. Hodri medyan. Elinizde ne varsa kullanın. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. İnternetle yaptığımız yasaya neden destek verimiyorsunuz. Bu yaptığımız yas atüm ortam dinlemelerini ortadan kaldıracak. Bu yasayla kasetlerle siyasetin dizayn edilmesinin önüne geçiyoruz.

“DENİZ BAYKAL’IN KASETİNİ KİM DURDURDU”

Deniz Baykal’ın kaseti çıktığı zaman yarım saat sonra biz kaldırdık. Biz müdahele etmeseydik tüm Türkiye bunu izleyebilirdi. MHP’nin başkan yardımcıları aynı duruma düşmedi mi? Bunu kim durdurdu? Biz biz durdurduk. Biz bunlara boyun eğersek milli iradeye ihanet etmiş oluruz. Ses kaydının, görüntünün müdahalesi 5 gün alıyordu. Şimdi yapılan ne TİB müdahale eder. Kimse fişlenmeyecek.

“675 BİN TABLETİ DAĞITACAĞIZ”

Biz iktidara geldiğimizde 20 bin geniş bant vardı. Şimdi 34 milyon. İnternete karşı olan bunu yapar mı? Bizim dönemimizde internet genişledi. Okullara internet kullanımı sunduk. Öğrenci yurtlarımıza da aynı imkanı sağladık. Bize bunu kimse öğretmez. 63 bin tablet dağıttık. 675 bin tablet bilgisayarı vereceğiz. İnternetin karşısında olsak bunu yapar mıydık? Başta AB ve ABD’de siber zorbalık denen bir sorun var. İnternette görüntüleri yayınlananlar intihar edenler, katil olanlar var.

O gün İrlandalı iki genç şaka yollu ABD’yi yok edeceğiz dedi ve sınır dışı edildi. Türkiye’de siber zorbalık kasettir. Milli iradeyi korumaya çalışıyoruz.  Evde çocuğu olan kimse buna karşı çıkmaz. MHP ve CHP gibi siber zorbalığa maruz kalmış iki parti buna neden karşı çıkar? Sebep? Yine tehdit? MHP ve CHP’yi de bu yapıdan biz koruyacağız. Türk siyasetini biz savunacağız.

“TÜRKİYE’NİN İSTİKAL MÜCADELESİ”

Sadece kendimiz için değil, Türkiye’nin İstikal Mücadelesi için çalışacağız. Özellikle bu paralel yapıda yer almış tamamen temiz bir şekilde içinde yer alan kardeşlerimiz bu yapınınn karanlık yönünü görmeliler. 40 yıldır devletin içine sızmış bir yapı. İlkeleri, gayeleri olmayan şeffaf olamayan bir yapı var. Bu yapıda hasbi temiz kardeşlerimiz var. Tepe noktası ise karanlık. Emniyet’e sızmış bu ekip. Liderlerinde aldıkları emirle hareket ediyorlar.

“BUNLARIN YÜZÜNDEN HSYK TOPLANAMIYOR”

HSYK toplanamadı. Adalet Bakanı toplantıya çağırıyor kimse gelmiyor. Hepsi hasta ne hikmetse! Kimisi resmi izninin kullanıyor. Bunlar devletin çalıştırmama adımlarıdır. Hani dürüstsünüz siz? Bu yapıyı çalıştırmamak için mi seçildiniz? EY MHP ve CHP siz bu paralel yapıyla beraber hareket ediyorsunuz.

İllegal operasyonlar da bunların talimatıyla yapılıyor. Yargı’da kendi çıkarları için karar veriyorlar. Hukuk diye bir şey yok.  Suçsuz insanlar içeride yatarken suçlular elini kolunu sallayarak geziyor.

ZAMAN YAZARINA TEPKİ

Yürtümenin başı olarak biz müdahele ettiğimiz zaman karşı çıkıyorlar. Bunlar inanın sadece liderlerine hesap veriyorlar. Bunlar Allah’ın hesabından bile korkmuyorlar. Bunlar şantajla, tehditle iş yaparlar. Bunların bir yazarı var azeri. Gazetelerinde yazıyor. Biz dışarı çıkartmışız. Tweet atmış. Ben ne tweet atarım ne de takip ederim? Benim bu kadar boş zamanım yok. Kullananlara bir şey demiyorum ama benim bu kadar boş vaktim yok.

ÖRGÜTÜN LİDERİ AMERİKA’DAN KONUŞUYOR

Hangi müslüman bir müslümanın açığını bulmak için mücadele eder? Bunları şantaj olarak kullanır? Siz hiç düşünmez misiniz? Örgütün lideri Amerika’dan birilerinin izlendiğini ve bunu engellediğini söylüyor. Bizden başka da bu konuda konuşan yok. hiçbir genel başkan konuşmuyor. Her konuda konuşan TÜSİAD bu konuda sus pus. Biz bu konuda konuşacağız. Ya neler var neler? Ameliyatımız bile konu ediliyor. Beddualar kabul edilmedi deniyor.

“7 ŞUBAT’TA MESELEYİ ANLADIK”

Bu meselenin kökü 12 Eylül 1980 darbesidir. Bu meselenin kökü 28 Şubat’tır. Biz 7 Şubat meselesi olduğunda bu meselenin üzerine gidiyoruz. Bu meselede de tek kaldık. Ama biz Allah’a güveniyoruz. Bu meseleyi yargıda başlattık. Hiçbir hukuksuzluğa müsaade etmeyeceğiz. Bu yapının Türkiye’nin küresel meselelerine nasıl saldırdıklarını gördük.

“KAPINIZA GELENLERE VERECEĞİNİZ CEVAP BELLİ”

Bu yapının içindeki bazı hanım kardeşlerimiz kapı kapı dolaşıyoruz. Kapınıza gelenlere şunu söyleyin biz inandığımız gibi yaşayamıyorduk. 10 yıl içinde her şey çok değişti. Bunu onlara söyleyin. Biz tek başımıza da kalsak milli iradeyi savunacağız. Bu ahlaksızlığa izin vermeyeceğiz. Bu kutlu yolda yalnız değiliz. Aziz milletimizin yanında olduğunu biliyoruz.

“YIKIM EKİBİ 1 ÇALIŞIYORSA BİZ 100 ÇALIŞACAĞIZ”

Aramızda örgüt liderine hizmet edenler olsa da biz millet iradesini savunacağız. Türkiye’de hükümetleri karanlık örgütler değil millet belirleyecek.  Bu istikal mücadelesidir. 30 Mart Türkiye düşmanlarının ve maşalarının kaybedeceği bir milad olacak. Asla ihmalkar olmayacağız. Bir anımızı bile boş harcamayacağız. Yıkım ekibi 1 çalışıyorsa biz 100 çalışacağız.

Onlar sinsice broşür bırakıyorsa biz de millet iradesine sahip çıkacağız. Hangi yolu denerlerse denesinler Allah bizimledir millet bizimledir. Milletin duası bizimledir.  Siz AK bir kadrosunuz. Aranıza karalar girerse yine temizleriz. Bizim sevdamız Türkiye’dir. Eski Türkiye’yi kapatacağız yeni Türkiye’yi açacağız.

Bu hafta sonu İstanbul’da CHP’nin ileri gelenlerinden şunu söylüyor: “Eski İstanbul’u size geri vereceğiz.” Ya eski İstanbul’da ne vardı? Pis hava, susuz İstanbul, İSKİ yolsuzluğu vardı.

Bunlar taş üstüne taş koyamaz. Ocak ayında ihracat rekoru. Tüm zamanların rekoru kırıldı. Allah bizimledir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ