Haber 16

Başbakan partisinin grup toplantısında neler söyledi

Bugün yapılan AK Parti grup toplantısında Başbakan Erdoğan konuşmasında hangi konulara yer verdi?

Başbakan partisinin grup toplantısında neler söyledi
  • Politika / Son Dakika
  • 06 Mart 2012
  • Başbakan partisinin grup toplantısında neler söyledi için yorumlar kapalı
  • 368 KEZ OKUNDU

Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:


8 Mart günü inşallah Mardin’de olacağız ve Dünya Kadın Günü’nü Mardin’li kadınlarımızla kutlayacağız…


Ekonomik krizler toplumlarda en fazla kadınları ve çocukları etkiliyor. Terör. zorunlu göç ve yoksulluk yine en çok kadınlar ve çocukların hayatını zorlaştırıyor.


Antidemokratik yönetimler kadınlar ve yine çocuklara hayatı zindan ediyor. AK Parti’nin 9 yıllık iktidarında en çok kadın ve çocukları öncelledik. Üniversitelerde kız çocuklarına faşizan dayatma ve baskıya biz son verdik Terörle mücadeleyi, kadınlarımız gözü yaşlı, dul kalmasın evlat acısıyla yaşamasın diye daha bir dikkatle önem verdik.


Şimdi de kadına yönelik şiddete en kapsamlı önlemler getiriyoruz.


Sadece Türkiye’de değil, bölgemizde ve dünyadaki kadınların hakklarını biz savunduk. Fİlistin’in Afganistan’ın Mısır’ın Suriye’nin kadınları için biz yüreğimizi ortaya koyduk. Özellikle Van’ın kadınlarını depremzede kadınlarımızı yürekten selamlıyorum. Buradan Uludere’de çocuklarını kaybetmiş mahzun anneleri yürekten selamlıyorum…


SURİYE


Suriye’de sivillere yönelik şiddet ve kanlı operasyonlar her geçen gün devam ediyor. Artık 11 yaş üstü grubu yatırıp, boğazlayıp katlettiklerinin haber ve fotoğraflarını alıyoruz. Suriye yönetimi geçmişte de en iyi şekilde yaptığı kendi halkını katletmeye tüm uyarılara rağmen devam ediyor.


Bazı ülkelerin Suriye konusundaki çelişkili kararları Esad yönetimine ve katliamlarına güç veriyor malesef…


Başta BM olmak üzere Ulusalarası toplum Suriye’de olanlara göz yumuyor.


Suriye’deki katlima sessiz kalan, tepkisiz kalan ülkelere sorumlulara sesleniyorum: Masum bir çocuğun bir damla kanı her türlü çıkarın üzerindedir. Masum bir çocuğun yere düşen bir damla kanı film izler gibi izleyenlerin eline yapışacaktır.


Esad’a buradan sesleniyorum. Babasının katliamlarının hesabı bu dünyada sorulmadı. Ama babasının yaptıklarıyla birlikte şu anda yaptıkları Esad’tan sorulacaktır.


Bir an önce Arap Ligi kararı uygulamaya konulmalıdır. Artık gerekli adımları atmaya başlıyoruz.


TL’NİN SİMGESİ


Türkiye olarak tüm dünyanın gözünü Suriye’ye çevireceğiz. Kimsenin bu katliamlara seyirci ve sessiz kalmaması için elimizden geleni yapacağız.


TL’nin simgesi açıklanınca Türkiye’de çok fazla grafiker ve sanat eleştirmeni olduğunu farkettik. Hemen eleştirilere başladılar. CHP tutup buradan, TL’nin simgesinden Recep Tayyip Erdoğan ismini çıkardı.


Sayın Devlet Bahçeli’nin kafası zaten karışık. Sayın Bahçeli hayal dünyasında yaşıyor. 2009’un sıfırlarını silip tolayıp çıkarıp MHP’yi iktidara taşıdı.


9 yıldır muhalefettesiniz, 9 yıldır Allah aşkına ne yaptınız, neyle övündünüz. Şimdi bir tanesi övünüyor. Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Hangi çözümü ürettiniz, hangi çözüm önerisiyle geldiniz? Yapılanı kötülemekten, kulp takmaktan öteye gidemediniz


Seçim sürecindeki iddiaları nedeniyle CHP Genel Başkanı’na

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ