Haber 16

Bebek Mevlüdünüz İçin Şekerler

Bebeğin gerek doğumu gerekse de hayatındaki önemli anlar, ayrı bir kutlama ve etkinliği gerektirir. Nitekim bebek mevlüdü de bunların en önemlilerinden biridir.

Bebek Mevlüdünüz İçin Şekerler

Bu mevlüt, geleneksel olarak bebeğin doğumunun 40. gününde yapılır. Bu kesin ve değişmez bir tarih değildir, 3 – 5 gün erken veya geç de yapılması mümkündür. Mevlüde yakın akrabalar, tanıdıklar ve komşular çağrılır. Ayrıca Arapça bilen biri veya bir mevlithan da davetliler arasında olmalıdır. Mevlüt sırasında bebek elden ele dolaştırılır ve herkes ayrı bir hayır duası okur. Arapça bilen kişi veya mevlithan da, bu esnada dualar ve Kuranı Kerim okuyacaktır. Mevlüt bitiminde, katılanlara yemek ve çeşitli hediyelikler dağıtılır. En popüler hediyeliklerin başında da, bilindiği üzere bebek mevlüdü şekerleri gelmektedir.

Mevlüt hediyelikleri satın al

Bu şekerler, bazı açılardan nikâh şekerleri gibidir. Nitekim her ikisinin de orijinal, yaratıcı ve bir dekorasyon ürünü olabilecek kadar estetik görünüme sahip olması gerekir. Yine, her ikisi de her bakıldığında bu özel ve mutlu günü hatırlatma işlevini üstlenmelidir. Bebek mevlüdü şekerleri, bu bağlamda genellikle nazar boncuğu tasarımını kullanmakta ve tema olarak da sünnet ile ilgili simgeler içermektedir. Çerçeveli, biblolu, ayetli, deniz kabuklu ve kokulu taşlı gibi değişik tasarımlar kullanırlar. Elbette en doğrusu ve güzeli, tamamen size özel bir tasarımı sıfırdan yaptırmaktır. Bebek şekerleri ne kadar orijinal ve farklı olursa, hatırlatıcı özellikleri o oranda artacaktır.

Kişiye özel bebek mevlüdü şekerleri

Benim Marifetlerim, bu anlayış doğrultusunda kurulmuş bir hediyelik ürünler sitesidir. Sektördeki diğer markalardan farkı, sadece en kaliteli malzemeleri kullanması ve ortaya birbirinden modern, birbirinden estetik modeller çıkarmasıdır. Yine, arzu edilirse tamamen size özel, sıfırdan bir tasarım gerçekleştirmek de mümkündür. Benim Marifetlerim sitesinde sadece sünnet mevlüt şekerleri değil, nikah şekerleri, kına hediyelikleri, sünnet hediyelikleri, söz ve nişan hediyelikleri de bulunmaktadır. Özel gününüz ne olursa olsun, Benim Marifetlerim sitesi onu daha da unutulmaz kılmaya hazırdır. Sitede yer alan ürünler Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderilmekte, daima uygun ve avantajlı fiyatlar sunulmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ