Haber 16

Belgrad Cimbom’a OF çektirdi!

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray evinde, OFK Belgrad ile şok bir sonuç aldı..

Belgrad Cimbom’a OF çektirdi!
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Temmuz 2010
  • Belgrad Cimbom’a OF çektirdi! için yorumlar kapalı
  • 324 KEZ OKUNDU

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray evinde, Sırbistan temsilcisi OFK Belgrad ile şok bir sonuçla 2-2 berabere kaldı.

Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Galatasaray’ın golleri 26 ve 76. dakikalarda Arda Turan’dan gelirken, OFK’nın golleri 79. dakikada Krstic ve 86. dakikada Injac’dan geldi.

Galatasaray 2-0 öne geçtiği mücadelede galibiyeti koruyamadı ve rövanş maçı öncesinde avantajını yitirdi.

KAPTAN GOLÜNÜ ATTI…

Hazırlık döneminin en formda isimlerinden olan Galatasaray Kaptanı Arda Turan, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında takımını öne geçiren gole imza attı. 26. dakikada gelişen Galatasaray atağında Arda, iki rakibinden kurtulduktan sonra ceza sahasına girmeden sert bir şut çıkardı, kaleci Saranov’un müdahalesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu. 1-0.

YİNE ARDA YİNE ARDA…

Galatasaray’ın en büyük kozlarından olan Arda Turan, takımının ikinci golünü de atan isim oldu. 76. dakikada Pino sağ kanattan ceza sahasına girdi, yerden ortası savunmadan sekti, boşta kalan topu Arda düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 2-0.

BU HESAPTA YOKTU…

İkinci gol geldikten sonra OFK’nın golü hiç hesapta yoktu. Rakip takımın kazandığı serbest vuruşta, Krstic önüne açılan topa çok sert vurdu, savunmaya da çarpan top kaleci Aykut’u yanılttı ve top ağlarla buluştu. 2-1.

GALATASARAY BASKISI…

Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibini tartan Galatasaray, 10. dakikadan sonra baskısını artırmaya başladı. OFK Belgrad kalesinde üst üste tehlikeler yaratan sarı-kırmızılılarda, 13. dakikada Mehmet Batdal’ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Baskılı oyununu sürdüren Galatasaray, Arda’nın ayağından bulduğu golle skor üstünlüğünü de ele geçirirken, zayıf rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçın ilk yarısında savunma ağırlıklı bir mücadele ortaya koyan Sırbistan temsilcisi ise pozisyon yaratmakta zorlandı. Galatasaray’ın etkili atakları karşısında zorlanan OFK Belgrad, kalesinde gole engel olamadı ve ilk yarıyı geride kapattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ