Haber 16

Beşiktaş:4 Helsinki:0

Beşiktaş Helsinki maçının geniş özeti, Beşiktaş Helsinki Maçı

Beşiktaş:4 Helsinki:0
  • Son Dakika / Spor
  • 26 Ağustos 2010
  • Beşiktaş:4 Helsinki:0 için yorumlar kapalı
  • 341 KEZ OKUNDU

90.Dakika :Hakem Peter Rasmussen maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda karşılaşmayı 4-0 kazanıyor ve gruplara kalan taraf temsilcimiz Beşiktaş oluyor.
90.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Holosko’nun attığı gol ile durumu 4-0 yapıyor.
90.Dakika :Beşiktaş atağında Nihat ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.
90.Dakika :Helsinki atağında Westö sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
90.Dakika :4. Hakem Nicolai Vollquartz maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :Beşiktaş atağında Nihat savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
87.Dakika :Helsinki atağında Makela savunmanın arkasına doğru atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
86.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
85.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert ceza sahası içine yerden pasını verdi Nobre hareketlendi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
83.Dakika :Beşiktaş’ta Nihat sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ernst yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
82.Dakika :Beşiktaş atağında Nobre sağ korner çizgisi yanında topla buluştu ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
80.Dakika :Beşiktaş’ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 13 numarayla Bobo, Giren oyuncu 11 numarayla Nobre
79.Dakika :Helsinki gole çok yaklaştı. Westö sağ kanattan korner kullandı,ceza sahası içine ortasını yaptı, Magnusson yükseldi kafayı vurdu ve top üst direkten geri geldi sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
78.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sol çaprazdan kaleye şut denedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.
77.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Necip’in attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.Nihat sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı Necip yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
76.Dakika :HJK Helsinki’de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Rafinha Giren oyuncu 16 numarayla Jarno Parikka
75.Dakika :Beşiktaş atağında Holosko ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye sert vurdu ama kaleci Wallen son anda topu kornere çeldi.
74.Dakika :Beşiktaş’ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Guti, Giren oyuncu 8 numarayla Nihat
72.Dakika :Helsinki atağında Bah sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve kaleci Cenk çıkarak topun sahibi oldu.
71.Dakika :HJK Helsinki’de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 31 numarayla De Mattia Giren oyuncu 28 numarayla Alexander Ring
70.Dakika :Helsinki atağında Sorsa sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Makela yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Cenk son anda topu kornere çelerek mutlak bir golü önledi.
69.Dakika :Beşiktaş’ta Bobo ofsayt pozisyonunda kaldı.
67.Dakika :Beşiktaş’ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Quaresma, Giren oyuncu 23 numarayla Holosko
66.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Guti ile 2. golü buldu.Guti ceza sahası önünde topla buluştu, Bobo’yla duvar paslaşması yaparak içeriye girdi kaleciyle karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve top kaleci Wallen’in altından ağlarla buluştu.
65.Dakika :Beşiktaş atağında Necip ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Wallen son anda köşeden topu çeldi.
64.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma altıpas içinde kafayla topu uzaklaştırdı.
62.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
61.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.
59.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı sol kanatta topla buluştu, rakibi Sorsa’yı geçmek istedi ama hakem İsmail’in rakibini geçerken faul yaptığına karar verdi.
57.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Hilbert yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
56.Dakika :Beşiktaş’ta Quaresma sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ernst yükseldi kafa vurmak istedi ama vuramayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
55.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan Bobo’nun koşu yoluna doğru arapasını verdi, Bobo topla buluştu ama savunma son anda kayarak topu kornere gönderdi.
54.Dakika :Helsinki gole çok yaklaştı. Sorsa sağ korner çizgisi yanından son anda topu ön direğe indirdi Rafinha bekletmeden topa sert vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında savunmamız tehlikeyi uzaklaştırdı.
53.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Wallen’de kaldı.
52.Dakika :Helsinki gole çok yaklaştı. Makela ceza sahası dışından kaleye sert vurdu kaleci Cenk topu güçlükle saha içine çeldi sonrasında Westo dönen topu tamamladı ve top direğe çarparak kaleci Cenk’te kaldı.
51.Dakika :Beşiktaş atağında Necip orta alandan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Wallen’de kaldı.
50.Dakika :Helsinki atağında Bah ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top az farkla üstten auta çıktı.
48.Dakika :Helsinki atağında Bah sol kanata atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
47.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
46.Dakika :HJK Helsinki ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 15 numarayla Pelvas, Giren oyuncu 9 numarayla Sebastian Sorsa
46.Dakika :HJK Helsinki hakem Peter Rasmussen’in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45.Dakika :Hakem Peter Rasmussen ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika :Helsinki atağında Bah sol kanata atılan topa hareketlendi ama hakem Bah için ofsayt kararı verdi.
44.Dakika :4. Hakem Nicolai Vollquartz ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
43.Dakika :Helsinki gole çok yaklaştı. Pelvas ceza sahası içine atılan topa bekletmeden sert vurdu ve kaleci Cenk son anda üstten kornere çeldi ama hakem öncesinde Pelvas için ofsayt kararı verdi.
42.Dakika :HJK Helsinki’nde Fowler rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
41.Dakika :Helsinki atağında Bah sol kanatta topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
40.Dakika :Helsinki atağında De Mattia ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
38.Dakika :Helsinki atağında Bah sol kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Ekrem araya girerek topu kaleci Cenk’e kazandırdı.
36.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ojala kafayla topu uzaklaştırdı.
35.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan topla çizgiye indi ama kontrolü iyi olmayınca top auta çıktı.
33.Dakika :Beşiktaş atağında Ekrem sağ kanattan ileriye doğru uzun oynadı Bobo kafayla indirmek istedi ama top doğrudan auta çıktı.
32.Dakika :Helsinki atağında Fowler sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Ekrem son anda Westo’dan önce dokunarak topu kornere gönderdi.
30.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı ileriye doğru uzun oynadı, Bobo hareketlendi ama hakem öncesinde Bobo için ofsayt kararı verdi.
28.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.
27.Dakika :Helsinki bir kez daha gole çok yaklaştı. De Mattia sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Bah kafayla arkaya indirdi, Magnusson bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve kaleci Cenk son anda topun sahibi oldu.
26.Dakika :Helsinki gole çok yaklaştı. Pelvas sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı savunmayı aşan topa Bah son anda kale önünde dokundu ama top savunmada Ekrem’e çarparak kornere çıktı.
25.Dakika :Beşiktaş’ta Guti sağ kanattan korner kullandı, altıpas içine doğru ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
24.Dakika :Helsinki atağında De Mattia orta alandan sol kanata doğru uzun oynadı, Bah hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
23.Dakika :Helsinki atağında Bah sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Cenk’te kaldı.
22.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan serbest vuruşu kullandı, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
21.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı sol korner çizgisi yanından orta yapmak istedi ama yerde kalınca hakem faul kararı verdi.
20.Dakika :Beşiktaş atağında Guti sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı, Necip kafayla topu indirdi ama savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
19.Dakika :Beşiktaş atağında Bobo ceza sahası içinde topla buluştu bekletmeden kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
18.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
16.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan sağ kanata doğru uzun oynamak istedi ama savunma araya girerek topu kafayla uzaklaştırdı.
15.Dakika :Beşiktaş atağında Guti orta alandan topu ceza sahası içine atmak istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
14.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Quaresma’nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Quaresma ceza sahası önünde topla buluşur buluşmaz bekletmeden kaleye çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edlien üst köşeden ağlarla buluştu.
13.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanata doğru arapasını verdi, Hilbert hareketlendi ama savunma son anda araya girerek topu taca gönderdi.
12.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
10.Dakika :Helsinki atağında Westo sağ kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama kaleci Cenk zamanında çıkarak topu uzaklaştırdı.
8.Dakika :Beşiktaş atağında Necip sol kanattan topla çizgiye inmek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
7.Dakika :Beşiktaş atağında İsmail Köybaşı sol kanattan topla çizgiye inmek istedi ama kontrolü iyi olmayınca top taca çıktı.
6.Dakika :Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
5.Dakika :Beşiktaş atağında Necip orta alandan ceza sahası içine topu göndermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
3.Dakika :Helsinki atağında Fowler sol kanattan ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
2.Dakika :Helsinki atağında Pelvas ceza sahası içine doğru arapasını verdi ama kaleci Cenk zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
1.Dakika :Karşılaşma Beşiktaş’tan Bobo’nun vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :İnönü Stadında oynanan ilk karşılaşma 2-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.
0.Dakika :UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile Finnair Stadında karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında ilk karşılaşmada 2-0 mağlup ettiği Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki’ye konuk olacak.

19.45’te başlayacak ve Finnair Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Pe

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ