Haber 16

Bodrum sele teslim oldu

Muğla Bodrum’da sabah saatlerinde başlayan ve akşam da etkisini sürdüren şiddetli yağış nedeniyle,çok sayıda ev eve işyeri sular altında kalırken yaklaşık 10 araç da sel sularına kapıldı.

Bodrum sele teslim oldu
  • Gündem / Son Dakika
  • 28 Ocak 2011
  • Bodrum sele teslim oldu için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan şiddetli yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle, çok sayıda araç sel sularına kapıldı. Ev ve işyerlerinde su baskınları yaşanırken, sel sularına kapılan araçlardan 4’ü kurtarma ekiplerince kurtarıldı.


Sabah saatlerinde başlayan ve akşam da etkisini sürdüren şiddetli yağış nedeniyle, yaklaşık 10 araç sel sularına kapıldı. Araçlar, iş makineleri ve belediye ekipleri tarafından kurtarılmaya çalışılıyor. Sel sularına kapılan araçlardan 4’ünün kurtarma ekiplerince kurtarıldığı öğrenildi.


Bu arada, Bodrum ve beldelerindeki çok sayıda derenin de taştığı ve yolların sular altında kaldığı bildirildi. Ortakent beldesinde bir işyerini su bastığı ve içeride işçilerin bulunduğu öğrenildi. AKUT ekiplerinin, ihbar gelen yerlere ulaşmaya çalıştığı kaydedildi.


SELE KAPILAN ARAÇLARI KAMERALAR GÖRÜNTÜLEDİ


Öte yandan, Bitez beldesinde, sel sularına kapılarak sürüklenen iki araç, iş makineleri tarafından kurtarıldı. Araçların içinden çıkan vatandaşlar, suların içinde güçlükle yürüyerek kurtuldu. AA muhabirleri, sel sularına kapılan 2 aracı ve onları kurtarma çalışmalarını saniye saniye görüntüledi.


Turgutreis beldesinde de bir köprü çökerken iki araç dereye yuvarlandı. Araçları kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.


Şiddetli yağış nedeniyle, Bodrum-Bitez karayolu da trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri, yolun girişinde bekleyerek, sürücüleri uyarıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ