Haber 16

Boğa güreşleri ölümle sonuçlandı

Cesaretlerini göstermek adına kendilerini kızgın boğaların önüne attılar. Ya yaralandılar ya da boğaların boynuz…

Boğa güreşleri ölümle sonuçlandı
  • Dünya / Son Dakika
  • 22 Mart 2011
  • Boğa güreşleri ölümle sonuçlandı için yorumlar kapalı
  • 318 KEZ OKUNDU

Cesaretlerini göstermek adına kendilerini kızgın boğaların önüne attılar. Ya yaralandılar ya da boğaların boynuz darbeleriyle hayatlarını kaybettiler. Kendilerini kızgın boğaların önüne atan maceraperestlerin cesaret gösterisinin bilançosu ağır oldu.

Kolombiya’da geleneksel olarak düzenlenen amatör boğa güreşleri can aldı. Kanlı geçen boğa güreşlerinde 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.


Ger türlü yöntemlere başvurularak kızdfırılan boğaların arenaya salındığı yer bu kez Kolombiya… Armona kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşlerine ölümün gölgesi düştü. Bilindik boğa güreşlerine göre sıkı güvenlik önlewmleri yok arenada… Adrenalin sevdalılarının kızgın boğalardan tek kurtuluş yolu var: O da hızlı koşmak. İyi manevra yapamayıp kaçamayanlarıysa feci son bekliyordu.


Cesaretlerini göstermek adını kendisini arenaya atan iki matador hayatını kaybetti. Onlardan daha şanslı olan 10 kolombiyalı da kızgın boğanın darbelerinden yaralı olarak kurtuldu.


Yaralanmamak ve cesaretlerini göstermek isteyenlerse ya boğanın önünde yatarak ölü numarası yaptı ya da ellerindeki okları boğaya saplayıp kahraman ilan edildi.


Boğanın bir atı bile boynuzlarının üzerine kaldırdığı güreşlerdeki görüntüler tüyler üreperticiydi.  İşte o görüntüler:


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ