Haber 16

Bu etiket kadınları ayağa kaldırdı

Kıyafetlerin kullanma talimatı etiketlerinde genelde ‘Sadece elde yıkayın’ gibi ifadeler yer alır. Fakat bu pantolon, etiketine düşülen kadınlarla ilgili not kıyameti kopardı.

Bu etiket kadınları ayağa kaldırdı

Kıyafetlerin kullanma talimatı etiketlerinde genelde ‘Sadece elde yıkayın’ gibi ifadeler yer alır. Fakat bu pantolon, etiketinde yazanlar yüzünden internette yayınlandı.

Kıyaferlerin iç taraflarında yer alan yıkama ve ütüleme talimatı etiketlerinde “Sadece elde yıkayın” ya da “30 derecede yıkayın” gibi ifadeler yer alır.

Fakat “Daily Telegraph” gazetesinin editörü Emma Barnett’ın erkek arkadaşının pantolonunda okuduğu etiket bunlara hiç benzemiyordu.

kullan“%100 pamuktur. Ilık suda benzer renkteki çamaşırlarla ve klorsuz çamaşır suyuyla yıkayın. Orta derecede kurutun ve üzerindeki baskıyı ütülemeyin” yazısınn altında “Bunları yapın ya da kadınınıza verin, bu onun işi!” yazıyordu.

Barnett etiketin fotoğrafınıçekerek sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yayınladı. Altına da şu sözleri yazdı:“Erkek arkadaşımın pantolonun etiketini okuyunca şok oldum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ