Haber 16

Bu Harita Netin Haritası

Haritayı görenlerin birçoğunun aklına bölücü haritalar gelebilir. Öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz demektir.

Bu Harita Netin Haritası
  • Gündem / Son Dakika
  • 28 Ağustos 2010
  • Bu Harita Netin Haritası için yorumlar kapalı
  • 296 KEZ OKUNDU

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’yi adım adım geziyor. ‘Karış karış arşınlıyor’ desek abartı kaçmaz. İşte bu harita da dolaştığı illeri gösteriyor.

CHP’nin internet sitesini açanlar bu illeri gösteren haritayla karşılaşıyor. Resmin üstünde de “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar ziyaret ettiği il ve ilçeler” ibaresi yer alıyor. Ziyaret edilen yerler kahverengi gidilmeyer yerler ise gri renkle işaretlenmiş durumda.

İLÇELERİ DE GEZDİ

Baykal’dan farklı bir söylem izleyen Kılıçdaroğlu selefine hiç benzemediğini referandum mitinglerinde belli etti. Kılıçdaroğlu’nun illerdeki durakları sadece meydanlardan ibaret değil. Birçok ilde ilçelerin çoğunu gezdi.

Kimi zaman meydanda, kimi zaman kim zaman ev ziyaretlerinde, kimi zaman da kır kahvelerinde görüldü ve ‘hayır’ oyu istedi. Kızgın güneş ve sıcak hava da cabası.


BUGÜNE KADAR 62 İL GEZDİ

Şu ana kadar 81 ilin 62’sini gezdi. Göreve geldiği 22 Mayıs’ı izleyen günlerde yola koyulan Kılıçdaroğlu’nun gitmediği sadece 19 il kaldı. Gezilmeyen illeri tekli hanelere indirecek gibi görünüyor.

Sivas’ın öte yakasına geçen Kılıçdaroğlu’nun programında Diyarbakır gezisi henüz netleşmiş değil. Ziyaret MYK toplantısında ayrıca ele alınacağı belirtiliyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ