Haber 16

Bu nasıl annelik?

35 yaşında bir kadın, şu anda 20 yaşında olan kızına, kendisine iyi bir parti arkadaşı olsun diye 3 yaşından beri içki içirdiğini açıkladı

Bu nasıl annelik?
  • Gündem / Son Dakika
  • 30 Ocak 2013
  • Bu nasıl annelik? için yorumlar kapalı
  • 336 KEZ OKUNDU

İngiltere’de yaşayan Shannon Burrows adlı kadın, kızına 3 yaşından beri içki içirdiğini itiraf etti. Dört çocuk annesi 35 yaşındaki kadın, kızı erken yaşta kendisine “içki arkadaşı” olabilsin diye, ona 3 yaşında içki vermeye başladığını açıkladı. Closer dergisine röportaj veren kadın, kızının 18 yaşına geldiğinde içki içmeye başlayıp “dağıtmaması” için ona küçüklüğünden beri içki içirdiğini, böylece legal içki içme yaşı olan 18’ini bitirdiğinde diğer gençler gibi sarhoş olmadığını söyledi.
ÇOCUKLARA KOCASI BAKIYOR

‘Kızım benim en iyi arkadaşım, partilere birlikte gidiyoruz’ diyen Shannon, içki içmeye 14 yaşında başlamış. Shannon ve kızı Jamie Lee haftada bir gece birlikte çıkıyorlar. Onlar partide eğlenirken, Shannon’ın diğer 3 çocuğuna 50 yaşındaki bahçıvan babaları John bakıyor. Şu anda 20 yaşında olan Jamie Lee, altı ay önce kasiyer olarak çalıştığı mağazadan kovulduğundan beri işsiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ