Haber 16

Bursa’da maskeli tacizci tutklandı

Tam 28 ayrı suçtan aranıyordu. Bursa’da bu maskeyle küçük çocuklara tacizde bulunan tecavüz zanlısı tutuklandı.

Bursa’da maskeli tacizci tutklandı

Bursa’da maske takarak korkuttuğu beş çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı.

Bursa’nın Gürsu ilçesindeki odun hırsızlığı olayıyla ilgili aranan Aydın Y., çalıntı olduğu tespit edilen bir otomobilde önceki gün yakalandı.

Otomobilde 3 adet sahte plaka, tabanca ve bir maske ele geçirilirken, araştırmalar sonucunda zanlının Ankara, Samsun, Çorum, Tokat, Ordu, Amasya ve Bursa’da hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, cinsel istismar, sahtecilik gibi 28 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Zanlının, otomobilde bulunan maskeyle küçük yaştaki 2’si kız, 5 çocuğu korkutarak tecavüz ettiği de belirlendi. Zanlı mağdur çocuklarla yüzleştirilirken, bir çocuk tarafından teşhis edildiği belirtildi.

BİR TECAVÜZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Bu arada, zanlının 4 Kasım 2008 tarihinde Bursa’nın İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde evine girdiği 54 yaşındaki A.K’ye de tecavüz ettiği de tespit edildi.

Jandarma Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince olay yerinden alınan DNA örnekleri ve saç kıllarıyla yapılan karşılaştırma sonucunda, A.K’ye tecavüz eden kişinin Aydın Y. olduğu belirlendi. Zanlının A.K. tarafından da teşhis edildiği kaydedildi.

Zanlı, ‘küçük yaşta çocuğa zorla tecavüz etme, hırsızlık, çalıntı araç kullanma ve ruhsatsız tabanca bulundurma’ suçlarından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

JANDARMAYA TEHDİT

Öte yandan Aydın Y.’nin, geçen hafta bir telefon kulübesinden jandarmayı aradığı ve ‘beni yakalayamazsınız. Param çok. Benimle uğraşmayın. Helikopter kiralayıp bölüğünüzü bombalarım” tehdidinde bulunduğu öğrenildi.

internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ