Haber 16

Bursa’da yol ortasında kanlı infaz!

Bursa’da yeni Yalova yolundaki bir alışveriş merkezi önünde, araçlarının içinde kırmızı ışıkta bekleyen iki kişiye silahlı saldırıda bulunuldu. Ölen ve öldüren ise eski ortak.

Bursa’da yol ortasında kanlı infaz!

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Yeni Yalova Yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Gemlik ilçesinde oto kiralamacılığı yaptığı öğrenilen Süleyman D. (49), Bursa’ya gelerek arkadaşı Sadullah B. (43) ile buluştu. Alışveriş merkezinde oturan iki arkadaş, bir süre sonra 16 ZZ 399 plakalı otomobile binerek ayrılmak istedi. Ana yola çıkmak için kırmızı ışıkta bekleyen Süleyman D.’nin yanına gelen Ahmet I. bayram alışverişi için markette bulunan yüzlerce kişinin önünde, elindeki pompalı tüfeği ateşleyerek, kendisini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Kalbinden yaralanan Süleyman D., olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Sadullah B. hafif şekilde yaralandı.


ESKİ ORTAKLAR


Olayda hayatını kaybeden Süleyman D. ve Ahmet I.’nın, yaklaşık 5 sene önce birlikte zeytin işi yaptıkları öğrenildi. İki arkadaşın 28 Ekim 2006 tarihinde Gemlik’te gerçekleşen Haşim Seymen cinayetini azmettirdikleri iddiasıyla, polis tarafından gözaltına alındıkları öğrenildi. Aynı olayda, Sadullah B.’nin kardeşi Soner B’nin ise, olayın birinci dereceden faili olduğu iddiasıyla yakalandığı ifade edildi. Süleyman D. ve Ahmet I.’nın bir süre cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildikleri öğrenildi.


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ