Haber 16

Bursa’nın Heybetli İncisi: Uludağ

Uludağ, kış tatili için en çok tercih edilen tatil bölgesidir. Ülkemizin ilk kayak merkezi olan Uludağ, hem kayak hem gezi hem yeme-içme ihtiyacı açısından tüm gereksinimleri karşılamaktadır.

Bursa’nın Heybetli İncisi: Uludağ
  • Son Dakika / Yerel Haberler
  • 07 Mart 2017
  • Bursa’nın Heybetli İncisi: Uludağ için yorumlar kapalı
  • 1.170 KEZ OKUNDU

Uludağ, kış tatili için en çok tercih edilen tatil bölgesidir. Ülkemizin ilk kayak merkezi olan Uludağ, hem kayak hem gezi hem yeme-içme ihtiyacı açısından tüm gereksinimleri karşılamaktadır. Uludağ’a ulaşmanın en kolay yolu özel araçtır. Eğer kendi aracınız yoksa Bursa’daki araç kiralama şirketleri üzerinden bir araç kiralayabilirsiniz.

-Kış turizminin en yoğun yaşandığı tatil bölgesi olan Uludağ, Bursa ilinde bulunması dolayısıyla da tatilciler tarafından çok tercih edilmektedir. Çünkü Bursa, hem birçok açıdan gelişmiş modern bir ilimizdir hem de başta İstanbul olmak üzere birçok büyük kente yakındır. Bu kayınlık, hafta sonu tatilleri için de Uludağ’ın tercih edilmesini sağlamaktadır.

-Uludağ’da konaklama ihtiyacı için tercih edilecek oteller, yüksek konforda ve her türlü teknolojik donanıma sahiptir. Açık büfe kahvaltı ve yemek hizmeti de, bu otellerde sunulan ayrıcalıklı hizmetlerdendir.

-Tatil için Uludağ’ın tercih edilmesinin öncelikli sebebi tabi ki kayak turizmidir. Uludağ kayak merkezinde, kayak başta olmak üzere tüm kış sporları yapılabilmekte ve kış tatili en eğlenceli şekilde geçirilmektedir.

-Kayak merkezinde bulunan eğitmenler, isteyenlere yardımcı olmakta, kayak sporunun en güvenli şekilde yapılması için destek vermektedir.

-Kayak sporu kadar Uludağ’ın gelenekselleşmiş bir lezzeti de vardır ki o da sucuk ekmektir. Uludağ’daki bütün otellerde yapılan sucuk ekmek, kayak sporu sonrasında gelenekselleşmiş bir yemek haline gelmiştir.

-Üstelik sadece sucuk ekmek değil, Bursa ilinin yöresel tatları, İskender, İnegöl köfte, kestane şekeri ve Kemalpaşa tatlısı da kayak sporu sonrası oteller tarafından sunulan yemekler arasındadır.

-Uludağ, gezilip görülecek yerler açısından da, misafirlerine birçok imkân sunmaktadır. Örneğin; Uludağ milli parkı ilk başta gezilip görülmesi gereken yerlerdendir. Onun haricinde, Kirazlıyayla ve Sarıalan yaylası, Saitabat şelalesi, Bakacak tepesi, Cennnetkaya tepesi ve Çobankaya tepesi, Uludağ’da gezilip görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Ayrıca, sirk gölleri de, ziyaretçilerin gezip görmesi gereken yerlerdendir.

-Uludağ kayak bölgesinde verilen hizmetler sadece kayak sporu, gezip görülecek yerler ve yemekle sınırlı değildir. Konaklanan otellerde gerek çocuklar gerekse yetişkinler için birçok sosyal faaliyet ve eğlence hizmeti verilmektedir. Eğlence ve spor dolu bir gün bitirildiğinde ise, yüksek konforlu ve rahatlık için her türlü detayın düşünülerek dizayn edildiği odalarda vücut için gerekli olan uykuyu depolamak, güne zinde başlamayı sağlamaktadır.

– Gezmeden eğlenmeye, yeme içmeden kayak ve çeşitli kış sporlarına kadar her türlü aktivite için Uludağ, tercih edilebilecek konforlu tatil bölgelerindendir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ