Haber 16

Bursaspor beklediği 3 puanı aldı!

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Süper Lig’de 20 Eylül 2010 tarihinde, 63. dakikasında tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçında, Gaziantepspor’un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor’un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.

Bursaspor beklediği 3 puanı aldı!
  • Son Dakika / Spor
  • 12 Ekim 2010
  • Bursaspor beklediği 3 puanı aldı! için yorumlar kapalı
  • 323 KEZ OKUNDU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig’de 20 Eylül 2010 tarihinde, müsabakanın yardımcı hakemine isabet ederek yaralayan yabancı maddeler yüzünden 63. dakikasında tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçında, Gaziantepspor’un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor’un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.


Federasyon yönetim kurulu, bugün Bakü’de yaptığı toplantıda, 20 Eylül 2010 tarihinde, müsabakanın yardımcı hakemine isabet ederek yaralayan yabancı maddeler yüzünden 63.dakikasında tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçının mevcut tüm görüntü ve raporlarını bir kez daha inceledi.


Tüm bu raporlar sonucunda, TFF Yönetim Kurulu, söz konusu müsabakadan dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 20. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi uyarınca, Gaziantepspor’un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor’un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ