Haber 16

Carlos’un yerine o gelecek

Fenerbahçe Brezilyalı Roberto Carlos’tan boşalan yabancı kontenjanına aradığı kanı Türkiye’de buldu.

Carlos’un yerine o gelecek
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Aralık 2009
  • Carlos’un yerine o gelecek için yorumlar kapalı
  • 358 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe devre arasındaki transfer bombasını patlattı ve Joshua Simpson’un işini bitirdi. Sarı-lacivertli ekip, Kanadalı yıldıza karşılık Manisaspor’a para+oyuncu verecek.

Fenerbahçe Roberto Carlos’tan boşalan yabancı kontenjanına aradığı kanı Türkiye’de buldu ve Manisaspor’un hücum oyuncusu Joshua Simpson ile prensipte anlaştı. Manisaspor Asbaşkanı Erdal Türek’in dün Ege TV’ye bağlandığı ve Kanadalı yıldızın transferini doğruladığı iddia edildi.

Ege temsilcisinin maddi konularda Fenerbahçe ile tamamen anlaştığı, Simpson karşılığında takas olarak bir sarı-lacivertli oyuncunun Manisaspor’a gönderileceği ifade edildi. Bu ismin kim olacağı henüz kesinlik kazanmazken, geldiği günden bu yana forma bulmakta zorlanan Ali Bilgin’in ön plana çıktığı sızan haberler arasında.

SİNYALİ DAUM VERDİ

Bilindiği gibi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kupada 3-0 kazandıkları Altay maçı sonrası “Devre arasında ofansa yönelik bir oyuncu alacağız” demişti.

Daum’un istediği tarzda bir oyuncu olan Simpson, orta sahada hücuma dönük oynadığı gibi forvette de görev yapabiliyor. Alman ekibi Kaiserslautern’den sezon başında Manisaspor’a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de forma giydiği 14 maçta 4 gol atarken, Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı da boş geçmemişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ