Haber 16

Cevizlerin içine de sakladılar

Yozgat’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kabuklu 500 adet cevizin içinde 10’ar gramlık poşetler halinde toplam 5 kilo eroin ele geçirildi

Cevizlerin içine de sakladılar
  • Gündem / Son Dakika
  • 22 Kasım 2012
  • Cevizlerin içine de sakladılar için yorumlar kapalı
  • 322 KEZ OKUNDU

Bir istihbaratı değerlendiren Yozgat Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezi girişinde durdukları bir yolcu otobüsünün bagajında arama yaptı.
Aramada, kimliği açıklanmayan bir yolcuya ait bavulun içindeki cevizlerden şüphelenen polis ekipleri, cevizleri kırdıklarında içerisinde eroin olduğu belirlendi.,

‘GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEYECEKLERDİ’
“Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz olağan bir denetleme ve kontrol sırasında 500 ceviz içerisinde zulalanmış 5 kilo eroin ele geçirdiler” diyen Vali Yazıcı, dikkatli incelemeler neticesinde eroinin cevizin içinde olduğunun ortaya çıktığını belirtti.
Ceviz içinde eroin taşınmasıyla ilk defa karşılaştıklarını ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu: “Yozgat emniyetimiz başarılı çalışmalarıyla bunlar ele geçirildi. Muhtemelen gençlerimizi bu ceviz içine saklanan eroinlerle zehirlemeyi düşünüyorlardı. Ancak bu emellerini gerçekleştiremediler. Ben bu dikkati ve özeni gösteren emniyet ekiplerimize teşekkür ediyorum.”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ