Haber 16

CHP çözümü yine şarta bağladı!

Başörtüsü sorununu çözme sinyalleri veren ana muhalefet partisinin şartları netleşmeye başladı…

CHP çözümü yine şarta bağladı!
  • Politika / Son Dakika
  • 29 Eylül 2010
  • CHP çözümü yine şarta bağladı! için yorumlar kapalı
  • 312 KEZ OKUNDU


Seçim meydanlarında başörtü sorununu çözeceğini vaat eden CHP  iktidardan gelen teklife iki şartla karşılık verdi: Barajın düşürülmesi ve dokunulmazlıkların kaldırılması…


CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, başörtüsüyle ilgili düzenlemeyi, dokunulmazlıkların kaldırılması ve seçim barajının indirilmesi şartıyla destekleyebileceklerini söyledi.


TBMM’de basın mensuplarına konuşan CHPGrup Başkanvekili Kemal Anadol,Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşen başörtüsü görüşmesini değerlendirdi. CHP’li Anadol, başörtüsü ile ilgili iktidar kanadından gelen teklife sıcak baktıklarını ancak bu konunu tek başına ele almayacaklarını ifade eti.


“AK Parti’nin dokunulmazlıklar konusundaki ne düşüneceklerini merak ediyorum.” diyen Anadol, “Türban sorunu, dokunulmazlıkların kaldırılması ve seçim barajının indirilmesine ilişkin toptan bir teklif getirsinler görüşürüz. Onlar iktidar, biz muhalefetiz.” diye konuştu.


Anadol, “Sadece başörtüsü değişikliği gelirse desteler misiniz?” sorusuna “Hayır, perakende getirmesinler, gelirse yani maddeler tek tek gelirse olmaz. Hepsini getirsinler görüşelim.” cevabını verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ