Haber 16

CHP için artık Baykal bitmiştir!

Ulusal Kriminal Bürosu’nun açıklamaları CHP’lileri mutlu etti ancak Baykal’a olan tavır değişmedi.

CHP için artık Baykal bitmiştir!
  • Politika / Son Dakika
  • 20 Mayıs 2010
  • CHP için artık Baykal bitmiştir! için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu ile başkanlık yolunu çizdiğini söyledi. CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ise açıklamaların kendilerini mutlu ettiğini ancak istifa gerekçesinin ortadan kalkmadığını iddia etti.

Meclis’te basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ağyüz, genel başkanlıktan istifa eden Deniz Baykal’ın kurultayda tekrar aday olmayı düşünmediğini söyledi. Ağyüz, “Düşünse bile ki asla düşünmez bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Bizim tavrımız kurultayda asla değişmeyecek, mücadeleye tüm gücümüzle devam edeceğiz. Tüm örgütler yönünü belirlemiştir.” dedi.

Deniz Baykal’ın eteğine tutunarak siyaset yapmaya çalışanların olduğunu savunan Ağyüz, bu kişilerin dikkat çekerek kendilerini bir yerlere taşıyamayacaklarını kaydetti.

“İSTİFA GEREKÇESİ ORTADAN KALKMADI”

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ise internet ortamına konulan görüntülerin Baykal’a ait olmadığının açıklanmasının sorulması üzerine, “Bu açıklamalar bizi mutlu etmiştir. Bu açıklamalar istifa gerekçesini ortadan kaldıracak değildir.” cevabını verdi.

Salı günüden beri CHP’de büyük değişiklikler olduğunu ifade eden Gök, il başkanları ve milletvekillerinin kararının ve Baykal’ın duyarlı tavrının Sayın Kılıçdaroğlu’nu aday yaptığını, bundan geriye dönüşün olmayacağını ifade etti ve ekledi: “Baykal’ın yapacağı en olumlu tavır Kılıçdaroğlu’na başarılar dilemek.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ