Haber 16

CHP’de Arıtman Depremi

Baykal’a yakın isimlerin teker teker görevden alınması, partinin sivri dilli vekilini isyan noktasına getirdi. Canan Arıtman öyle bir laf etti ki..

CHP’de Arıtman Depremi

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğuna oturmasının ardından partide sular durulmadı. İzmir Milletvekili Arıtman, Baykal taraftarlarının tasfiyesini değerlendirirken, “Bu bir kırımdır.” dedi.

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğuna oturmasının ardından partide taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Eski Genel Başkan Deniz Baykal’a yakınlığıyla bilinen bazı isimler tek tek görevden alındı.


Son olarak İzmir’e dört günlük ziyaret gerçekleştiren Baykal’ı karşılamaya gittiği için Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Arif Çalışkan, istifaya zorlandığını açıklayarak görevini bıraktı.


Partinin sivri dilli ismi İzmir Milletvekili Canan Arıtman, yaşananlar için ‘soykırım’ benzetmesinde bulundu. Çok sayıda partilinin baskı altına alındığı şeklinde duyumlar geldiğini belirten Arıtman, “Partimizde 18 yıl genel başkanlık yapan birini karşılamak kesinlikle suç değil. İlk kez bu tür aykırı davranışlar yaşıyoruz. Okuduğunuz, baktığınız zaman yaşananlar Baykal ekibinin tasfiyesi olarak görülüyor. Bu, bir kırımdır.” dedi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ