Haber 16

CHP’li Maltepe Belediyesi’ne operasyon!

İstanbul- Maltepe Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Zengin’in de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

CHP’li Maltepe Belediyesi’ne operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin’in de aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.


Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belediyeye yönelik müfettişlerin yaptığı inceleme kapsamında, Belediye Başkanı Zengin ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.


BELEDİYE BAŞKANI ZENGİN, MEVCUTLU OLARAK ADLİYEYE GETİRİLDİ


Maltepe Belediyesine yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Mustafa Zengin, adliyeye getirildi.


Kartal Adliyesine sivil polis ekiplerince getirilişi sırasında, bir gazetecinin ”Niçin buradasınız?” sorusuna Zengin, ”Hiç senfoni orkestrası dinlediniz mi? Dinlemezseniz anlayamazsınız, çağdaşlığı bilemezsiniz. Çağdaşlığın düşmanlarını da bilemezsiniz” şeklinde yanıt verdi.


Bir gazetecinin, ”gözaltına mı alındınız?” şeklindeki sorusunu da Zengin, ”Hayır, bilgimize başvuracaklar” dedi.


Bu arada, Maltepe Belediyesine yönelik operasyonun, ”belediyeye senfoni orkestrası hizmet alımı” ihalesi ile diğer bazı işlemlere ilişkin yürütülen müfettiş incelemesinin ardından gerçekleştirildiği öğrenildi.


Gözaltına alınarak, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince mevcutlu olarak adliyeye getirilen 10 kişi arasında, belediye yetkilileriyle, ihale ve bazı işlemlerde ismi geçen şirket yöneticilerinin de olduğu belirtildi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ