Haber 16

CHP’nin kurultayı ne zaman yapılacak?

CHP’de olağanüstü kurultay tarihi belli oldu. Kurultay yapılacağını “Seçimlerden CHP’yi halkın önüne çıkaracağız” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı.

CHP’nin kurultayı ne zaman yapılacak?
  • Politika / Son Dakika
  • 01 Aralık 2010
  • CHP’nin kurultayı ne zaman yapılacak? için yorumlar kapalı
  • 299 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Aralık’ta olağanüstü kurultay yapacaklarını söyledi.


Kılıçdaroğlu, partisinin Bursa il başkanlığında düzenlenen katılım töreninde, CHP’deki kurultay tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


CHP’nin 18 Aralık’ta olağanüstü kurultay yapacağını belirten Kılıçdaroğlu, kurultayda Parti Meclisi’nin (PM) yenileneceğini ve PM listesini bizzat kendisinin hazırlayacağını söyledi.


Kemal Kılıçdaroğlu, ”Bu kurultay iktidara yürüyüş kurultayı olacaktır. Daha genç dinamik bir yapı için yola çıkıyoruz. Halkın güvenini almak istiyoruz” dedi.


Bursa’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Aralık’ta olağanüstü kurultay yapacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, “kurultayımız iktidara yürüyüş kurultayı olacaktır. Halkın partisi olan CHP’yi seçimlerden önce halkın önüne çıkaracağız. “diye konuştu.


“Kurultaydan önce Deniz Baykal ve Önder Sav ile de görüşeceğim” diyen Kılıçdaroğlu, kurultayda parti meclisi listesini kendisinin hazırlayacağını, yani blok liste olacağını belirtti ve “Ama delegeler isterse çarşaf liste de olabilir” dedi.


SAV’DAN SÜRPRİZ BEKLENİYOR


Siyasi kulislerde, kurultayda, Kılıçdaroğlu’nun değişim politikası ve tasfiyelerinden rahatsız olan CHP’lilerin kendi genel başkanları ile listelerini aday gösterebileceği konuşuluyor. Bu konuda gözlerin çevrildiği isim ise Kılıçdaroğlu’nun tasfiye ettiği, eski Genel Sekreter Önder Sav. Son günlerde sessizliğe bürünen ve uzlaşmacı bir tavır sergileyen Önder Sav ve ekibinin kurultay günü sahneye çıkacağı iddiası var.


Haber 7


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ