Haber 16

Cimbom Sercan için servet önerdi!

G.Saray, genç golcünün transferi için kesenin ağzını açtı.

Cimbom Sercan için servet önerdi!
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Aralık 2009
  • Cimbom Sercan için servet önerdi! için yorumlar kapalı
  • 346 KEZ OKUNDU

Sarı-Kırmızılı yönetim, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferini bitirebilmek için son bir hamle daha yaptı. Ara transferde bir forveti renklerine katmak isteyen Galatasaray, 19 yaşındaki milli golcü için temasları sıklaştırdı.


Aslan’ın, genç yıldız için istenen 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirebilmek için yoğun pazarlık yaptığı, rakamı 5 milyon Euro’ya çıkarıp üstüne de takasta kullanılacak bir oyuncu önerdiği öğrenildi.

Bursaspor’un hocası Ertuğrul Sağlam’ın istediği tek oyuncunun Aydın Yılmaz olduğu belirtilirken, Galatasaray yönetiminin ilk etapta bu oyuncuyu kiralık olarak vermeyi düşündüğü ifade edildi. Ancak Timsah’ın Sercan’ın bonservis bedelinde daha fazla indirim yapması halinde bir türlü verim alınamayan Aydın’ın bonservisiyle birlikte gönderilmesine de onay verileceği kaydedildi. Sercan’ın Galatasaray’a gitmeye istekli olması da Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da istediği genç golcüyü Cimbom’a bir adım daha yaklaştırdı. 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin ödeme koşulları konusunda görüşmelerin sürdüğü, son sözü başkan Adnan Polat’ın vereceği öğrenildi.


RIJKAARD’DAN DA ONAY ÇIKTI


Rijkaard da uzun süredir takip ettiği Sercan için “Hem genç hem de çok yetenekli. Böyle bir oyuncuyu her teknik direktör ister” raporu verdi. Bu arada Gökhan Ünal’ı da alternatif olarak elde tutan Aslan’ın, Trabzon’un istediği 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini duyunca geri adım atmak zorunda kaldığı ifade edildi.

 

habertürk

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ