Haber 16

Cübbeli Ahmet Hoca fuhuş’a mı karıştı?

O kaset görüntüleri Ahmet Hoca’nın mı? Çekilen sex kasetinin içinde kimin görüntüleri var? Cübbeli Ahmet Hoca fuhuştan mı gözaltına alındı?

Cübbeli Ahmet Hoca fuhuş’a mı karıştı?
  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Aralık 2011
  • Cübbeli Ahmet Hoca fuhuş’a mı karıştı? için yorumlar kapalı
  • 340 KEZ OKUNDU

Çete ve fuhuş operasyonunda polisin hazırladığı fezlekeye göre Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye adamları kadın ayarlıyordu. Ancak eski koruması şantaj yapınca devreye çete girdi.


Polisin hazırladığı fezlekeye göre Ünlü’nün adamları Hoca’ya seks yapması için kadın ayarlıyordu. Hoca’nın bu kadınlarla ilişkilerinin bulunduğu görüntülerle şantaj yapmak isteyen iki kişi ise Cübbeli Ahmet Hoca’nın bağlantılı olduğu mafya üyeleri tarafından tehdit edildi. Emniyet’in yaptığı çalışmalara göre, Ahmet Mahmut Ünlü’nün şoförü Mehmet Ali Melemez, sağ kolu Barış Sezek, korumalığını yapan Fahrettin Canpolat, Fahri Özdemir, hizmetini görenlerden Mehmet Batur, Mehmet Berber, Yahya Aydoğdu ve Mustafa Çittir, Ünlü’nün fuhuş yapmasına aracılık ederek kadın temin etti.


SEKS KASEDİ TEHDİDİ


Ünlü’nün adamları Özbekistan, Kazakistan ve Fas gibi ülkelerden kadın getirerek Ünlü’ye sundu. Ünlü kadınları fotograflarından beğendi. Fezlekeye göre Ünlü’nün bir süre korumalığını yapan ve daha sonra anlaşmazlık sonucu işten ayrılan Hamit Duysak, Ünlü’nün yakınındaki bazı kişilere mesaj atarak, “Elimde seks kaseti var, açıklarım” diye tehdit etti. Ünlü, bunun üzerine Abdullah Şanlıer isimli bir suç örgütü lideri ile temasa geçerek Duysak’ı tehdit ve darp ettirdi.


Şanlıer’in adamlarıyla Duysak’ı tehdit etmesi polisin takibine takıldı. Fezlekede Ünlü’nün Gülruh isimli bir kadınla ilişkiye girdiği, bu ilişkinin görüntülerini ele geçiren Balatlı Hakan adlı kişinin Ünlü’den bu görüntülere karşılık 50 bin lira istediği yer aldı. Ünlü, bu olayla ilgili olarak 13 Mayıs 2011’de polise başvurdu. Polis, Ünlü’nün adamlarının parayı istenen yere götürmesini istedi. Ancak tehdit eden kişi parayı almaya gelmedi. Fezlekede, Ünlü’nün Balatlı Hakan isimli kişiyi bulmak için sabıkalı Adbul Nezir Hızır ile irtibata geçtiği iddia edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ