Haber 16

Cudi Dağı’nda çatışma: 1 şehit

Şırnak’ta, Cudi Dağı’nda operasyon yapan güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında bu sabah çıkan çatışmada uzman çavuş 35 yaşındaki Mehmet Bostanoğlu şehit oldu.

Cudi Dağı’nda çatışma: 1 şehit
  • Gündem / Son Dakika
  • 23 Aralık 2011
  • Cudi Dağı’nda çatışma: 1 şehit için yorumlar kapalı
  • 257 KEZ OKUNDU

Şırnak’ta 20 PKK’lının mağarada kıstırıldığı Cudi Dağı’nda operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında bu sabah saatlerinde çatışma çıktı. Kaçmaya çalışan teröristlerin açtığı ilk ateşte uzman çavuş Mehmet Bostanoğlu şehit oldu.

Kobralar, teröristlerin bulunduğu bölgeye bomba yağdırırken, yer yer çatışmaların sürdüğü belirtildi. 

ŞEHİDİN EVİNDE YAS
Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu’nun şehit olduğu haberi Mersin’in Silifke ilçesindeki yakınlarını yasa boğdu. Garnizon Komutanı Personel Yarbay İbrahim Alan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan ve Emniyet Müdürü Volkan İmişçi bugün öğle saatlerinde acı haberi vermek için Bostanoğlu’nun ailesinin evine geldi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Sıdıka, gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına 112 acil servis ekipleri müdahale ederken, şehidin annesi Sıdıka’yı ise bir astsubay sarılarak sakinleştirmeye çalıştı. 

Babasını 1997 yılında kaybeden, 2001 yılında uzman çavuş olan Mehmet Bostanoğlu’nun evli ve iki çocuk babası olduğu, eşi ve çocuklarının da Şırnak’ta olduğu öğrenildi.  

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ