Haber 16

Cumhurbaşkanı Gül: Ben mafya babası mıyım?

Gazeteci-yazar Mehmet Gündem, cumhurbaşkanlığına gelen binlerce mektup ve e-postadan seçtiklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte okudu.

Cumhurbaşkanı Gül: Ben mafya babası mıyım?
  • Politika / Son Dakika
  • 09 Temmuz 2012
  • Cumhurbaşkanı Gül: Ben mafya babası mıyım? için yorumlar kapalı
  • 377 KEZ OKUNDU

Ortaya birbirinden ilginç taleplerin yer aldığı Cumhurbaşkanım Mektubunuz Var kitabı çıktı.

OĞLUM BENDEN UTANIYOR MUSUN
Kitapta Gül ailesinin ilginç diyalogları da yer alıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, iş ararken gerçek kimliğini gizleyen ve babasının adını vermeyen büyük oğlu Ahmet Münir Gül’e ‘Oğlum utanıyor musun benden, ben mafya babası mıyım ki’’ diye takıldığı ortaya çıktı.

KİMLİKLERİNİ AÇIKLAMAKTAN KAÇINIRLAR
Türkiye Gazetesi’nden Buket Güven’in haberine göre, Hayrünissa Gül baba oğul arasında yaşanan diyalogları söyle anlattı: ‘Çocuklarım kimliklerini açıklamaktan kaçınır. Söylemezler. Hiç unutmuyorum, endüstri mühendisliğinde okurken staj yapıyorlar. Bisküvi dağıtan bir firmanın kamyonunda oğlum da dağıtım yapıyor. Radyoda ‘Abdullah Gül, şuradan geldi şuraya gitti’ diye haberleri dinliyorlar. Kamyon şoförü de, ‘Ben çok seviyorum Dışişleri Bakanımızı. Şöyle iyi adam böyle iyi adam’ diye anlatıyormuş. Bizimkisi de yanında olduğu halde hiçbir şey söylememiş. Abdullah Bey bunu öğrenince Oğlum utanıyor musun benden, ben mafya babası mıyım ki’ dedi.

BABALARININ KONUMU YÜK OLUŞTURUYOR
Büyük oğlu Ahmet Münir’in mütevazılığını da kitapta anlatan Hayrünnisa Gül, ‘3 ay işe giremedi, iş aradı. Yani kendi emeğiyle bunu yapmak istedi. ‘Biz babamızın adıyla onun keyfini sürelim’ yok çocuklarda. Aksine endişe var, ‘Biz yanlış yaparız da babamız mahcup olur’ diye. O yüzden babalarının konumu çocuklar üstünde bir yük oluşturuyor. İmtiyaz değil’ ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ