Haber 16

Dizi filmleri izle

Dizi filmleri izle ATV, yeni sezon dizilerinin fragmanlarını yayınlamaya başladı. Rojda Demirer, İlker İnanoğlu, Hande Soral ve Berk Oktay’ın rol aldığı iddialı bir yapım Alev Alev Eylül ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alev Alev 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Alev Alev ilk bölümü fragman videosunu HD kalitede izlemek için tıklayınız.

Dizi filmleri izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 30 Ağustos 2012
  • Dizi filmleri izle için yorumlar kapalı
  • 381 KEZ OKUNDU

Dizi filmleri izle ATV, Eylül ayında yine iddialı bir projeyle ekranda olacak. 1984′te çekilen Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın, Tarık Akan ve Çiğdem Tunç’un rol aldığı “Alev Alev” filmi, dizi olarak izleyiciyle buluşacak. Yönetmen Halit Refiğ’in 1984′te çektiği “Alev Alev” filminin dizi versiyonunu, Erler Film atv için çekiyor. “Alev Alev” dizisinde İlker İnanoğlu, Hande Soral, Rojda Demirer ve Berk Oktay rol alıyor.Dizi filmleri izle Dizide İlker İnanoğlu ve Hande Soral zengin bir ailenin çocuklarını, Berk Oktay ise Rojda Demirer ile nişanlı kaptanı oynayacak. Dizide Gülşen Bubikoğlu’nun rolünü Rojda Demirer, Cüneyt Arkın’ın İlker İnanoğlu, Tarık Akan’ın Berk Oktay ve Çiğdem Tunç’un rolünü de Hande Soral canlandıracak. İlginç bir aşk hikâyesinin konu edildiği dizinin senaryosunu Mahinur Ergun üstlenirken yönetmen koltuğunda da Atilla Cengiz oturuyor. Eylül ayında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan dizinin çekimleri geçen ay başladı. Bazı sahneler kiralanan büyük yatlarda Ege’de ve Yunan Adaları’nda çekildi. Yoğun bir tempoyla çalışan ekip, kısa sürede kaynaştı.

Dizi filmleri izle Önceki gün gerçekleşen çekimlere ara verildiğinde Berk Oktay ve Rıza Akın tavla oynayarak bu zamanı değerlendirdi. Rojda Demirer ve set çalışanları da ikilinin mücadelesini izledi. Çok iyi anlaştıklarını belirten oyunculardan Berk Oktay, İlker İnanoğlu, Hande Soral ve Rojda Demirer set aralarında bol bol fotoğraf çektirdi.

Dizi filmleri izle Geçen ay yönetmen Atilla Cengiz’in doğum gününü de tüm ekip sette birlikte kutladı. Ekip teknede gerçekleşen çekimlerin arasında pasta keserek yönetmene sürpriz yaptı. Önceki gün de Tülin Oral’ın yeni yaşı için sürpriz doğum günü organize edildi. Yine çekimler sırasında Oral’ın pastası getirildi. Usta oyuncu bu sürpriz karşısında hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ