Haber 16

Dizi izle kurtlar vadisi son bölüm

Dizi izle kurtlar vadisi son bölüm 2012 ve 2013 yeni sezon? Bu sorunun cevabını dizinin hayranları çok merak ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerinin yeni kanalında başlama tarihi…

Dizi izle kurtlar vadisi son bölüm
  • Diziler / Son Dakika
  • 05 Ekim 2012
  • Dizi izle kurtlar vadisi son bölüm için yorumlar kapalı
  • 313 KEZ OKUNDU

SON DAKİKA!!

YENİ SEZON İLK TANITIM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN >>>

Dizi izle kurtlar vadisi son bölüm yeni sezonda daha öncede yayınlandığı yeni kanalı ATV ekranlarında yer alacak.

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 2012 – 2013 yıllarında 10. yılını kutlayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 10. yılı yeni bölümlerinde ATV ekranlarında birbirinden heyecanlı bölümlerle yayınlanması bekleniyor.
TNT televizyonu Türkiye yayınlarını sonlardırma kararı aldıktan sonra Kurtlar Vadisi Pusu hayranları merakla dizinin yeni kanalı neresi olacak diye araştırmaya başladılar. Nihayet geçen haftalarda Pana Film’den beklenen açıklama geldi ve Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda ATV ekranlarında olacağı bildirildi.
Kurtlar Vadisi Pusu her yıl olduğu gibi bu yıl da perşembe akşamları yayınlanacak. Saat 20:00 itibariyle tekrarları 21:45 te yeni bölümü yayında olacaktır.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleri başlama tarihi olarak eylül ayı düşünülmektedir. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölümü 13 eylül 2012 perşembe günü yayınlanacaktır. Kurtlar Vadisinin yeni sezon ilk bölümü ATV ekranlarında 13 eylül perşembe akşamı yayında. Yeni bölümde özellikle Polat Alemdar’ın Memati’nin cenazesini yıkama sahnesi olay olacak gibi duruyor..

SON DAKİKA!!

YENİ SEZON İLK TANITIM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN >>>

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ