Haber 16

Dizi izle yahşi cazibe

Dizi izle yahşi cazibe cazibe Azerbaycanlı Cazibe Abbasova, Türkiye’de oturma izni almak için para karşılığı kâğıt üstünde bir Türk ile evlenmeye karar verir. En sonunda Kemal’i bulur.

  • Diziler / Son Dakika
  • 09 Şubat 2013
  • Dizi izle yahşi cazibe için yorumlar kapalı
  • 408 KEZ OKUNDU

Dizi izle yahşi cazibe Azerbaycanlı Cazibe Abbasova, Türkiye’de oturma izni almak için para karşılığı kâğıt üstünde bir Türk ile evlenmeye karar verir. En sonunda Kemal’i bulur. Kemal ile Cazibe 3 yıl evli kalacak, boşanmamaları ve bu 3 yıl içerisinde gerçek bir evlilik yaşadıklarına denetçileri inandırmak zorunda olacaklardır.
Para için bu evliliği onaylayan Kemal, Cazibe ile ilk başlarda pek anlaşamaz. Cazibe oturma iznini alır almaz Kemal ile boşanacak ve herkes kendi hayatına dönecektir. Cazibe, Kemal’in dünyasına girmeden önce, Kemal’in Simge adında bir sevgilisi vardır. Simge aynı zamanda Kemal’in çalıştığı şirketin patronu olan Hulusi Beyin kızıdır. Fakat Hulusi Bey, Kemal ile Simge’nin arasında ilişki olduğunu bilmemektedir.
Karşı komşuları olan psikopat komiser Peker Pekmez ise bu yeni evli çiftin evliliklerinin çakma olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Kendilerinin Peker Pekmez tarafından denetleneceğini anlayan Kemal ile Cazibe bir süre birlikte aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Bu sırada Kemal ve Cazibe’nin arasında gizli bir aşk başlar ama birbirlerine göstermemeye çalışırlar.Fakat daha sonra Peker Pekmez taşınır ve evi başka bir komiser arkadajı Ejder Bey’e kiralar. Çünkü Peker Bey’in tayini çıkınca denetleme görevi Ejder Bey’e verilmiştir. Bu arada Makbule Hanım’da Kemal ve Cazibe’nin gerçeğini öğrenmiştir.
İlerleyen bölümlerde Kemal; bir kızı olduğunu öğrenir. Kızı ile tanıştıktan sonra Cazibe’nin de onayını alarak üçü birlikte yaşamaya başlar ve bir aile gibi olurlar. Itır; babasını ve Cazibe’yi çok sever. İkisinin kağıt üstünde evliliklerini bilir fakat birbirlerine aşık olduklarını anlar.
Daha sonra Ejder komiser daireden taşınmak zorunda kalır. Karşı daireye Gökberk adındaki oğluyla birlikte Gökşen adında bir pilot taşınır. Simge’nin eski sevgilisi olduğundan o da Cazibe’yi hizmetçi zannetmekte, ona karşı güzel duygular beslemektedir. Gökberk ise Itır’ı elde etmeye çalışır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ