Haber 16

Doğan’a bir darbede selden!

Ayamama deresini yatağı temizlenecek. Başkan Topbaş kararlı konuştu. Buralarda çok ünlü markalar var.

  • Son Dakika
  • 12 Eylül 2009
  • Doğan’a bir darbede selden! için yorumlar kapalı
  • 312 KEZ OKUNDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Ayamama deresi üzerinde ne varsa yıkıp geçeceğiz” dedi.


Dere yatağına kurulan markalar arasında Aydın Doğan’ın Hürriyet gazetesi, Star gazetesi ve Kanal 24 de bulunuyor


ALDIĞIMIZ KARARLARDA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ALINIYOR

Topbaş,“Acımasız olacağız. Birilerinin canı yanacak. Gereken soruşturmaların talimatını verdik. Bodrum katlarının etkileneceği noktalarında iptaline kadar bütün tedbirler yapılacak. Dere yataklarındaki bütün çalışmaları yürüteceğiz. Bu konuda basınımızdan yargımızdan destek bekliyorum. Çünkü gittiğimiz kararlarda yürütmeyi durdurma kararları alınmaktadır” dedi.


ENGEL OLAN NE VARSA YIKIP GEÇECEĞİZ

Topbaş “Ayamama üzerinde, maalesef bazı fabrikalar sanayiler, derenin bile bazı yerlerini bahçelerine kattıklarını gördük. Dereyi daraltmışlar. Dereler kendi istedikleri gibi akacakken, insanoğlu benim istediğim gibi akacaksın diyor. Ayamama Deresi’nin istikametini çizeceğiz ve onun yolunda engel olan ne varsa onu yıkıp geçeceğiz” diye konuştu.

DERE ÜZERİNDEKİ ÜNLÜ KURULUŞLAR

Ayamama Deresi’nin yatağını işgal eden yapıların içinde medya kuruluşları ve büyük markaların merkezleri bulunuyor. Yeni Şafak gazetesi yıkılması gündeme gelen ve bazılarının kaçak yapıldığı iddia edilen ünlü markaları sıraladı: Hürriyet Gazetesi, İpek Mobilya, Hatemoğlu Testil, Aydınlı Tetstil, Ev-Kur Merkezi, Oto-King, Star Gazetesi, Kanal 24 TV , 212 Alışveriş Merkezi, Sabri Özel Tekstil, LC Waikiki , Aksa Jeneratör, Holiday İnn Otel, Suvari Giyim, Karaca Giyim.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ