Haber 16

DP’de toplu istifa

Demokrat Parti’de (DP) Zonguldak’a bağlı bazı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti…

DP’de toplu istifa
  • Politika / Son Dakika
  • 15 Haziran 2011
  • DP’de toplu istifa için yorumlar kapalı
  • 328 KEZ OKUNDU

Demokrat Parti’de (DP) Zonguldak’a bağlı bazı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.


İstifaların sebebi olarak DP’nin seçimlerde başarısız olmasının ifade eden DP Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç, “Burada bir seçim geçirdik. Biz bir birlik beraberlik içinde olamadık Başarılı olamadık. Başarısız olmamız sebebiyle partimizin önünü il başkanımızın önünü açabilmek için ben kurul adına merkez ilçe başkanlığından istifa ediyorum. Bu zamana kadar partimizde beraber görev yaptığımız arkadaşlarımıza yaptıkları görevlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonrada görev yapacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.


DP İl Yönetim Kurulu Hakkı Kargidan da istifa eden diğer İl Yönetim Kurulu üyeri adına yaptığı açıklamada, “İl başkanımızın burada olmaması ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızda bana söz vermesi söz üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldım. İlçe başkanımızda açıklamasında beyan etti. Biz il yönetiminde bulanan arkadaşlar olarak istişare yaptık. Bu dönemden sonra ileride burada görev yapacak arkadaşlarımızın önünü açmak için, aynı zamanda da seçimlerde başarısız bir tablo bir grafik çizdiğimiz için İl Yönetim Kurulu üyeleri olarak bizde istifamızı burada kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Ben il başkanımızın da burada olmasını isterdim. Aslında bu toplantımızı il başkanımıza da söyledik. Fakat il başkanımız saat 12’de bu toplantımıza nazara almayarak Ankara’ya gittiğini bildirdi. Aslında onunda burada olup beraber istişare edip bu konuyu götürmek isterdik. Ama maalesef kendisi toplantımıza icabet etmedi” dedi.


Daha sonra İstifa eden partililer istifa dilekçelerini basın önünde doldurarak yönetime sundular. İstifa edenler arasında DP Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç ve yönetimi, Gökçebey İlçe Başkanı Recep Aladağ ve yönetimi, İl yönetim Teşkilat Başkanı Hüseyin Uzun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Kargidan ve çok sayıda üye bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ